Svane - Svane's Juice

Drikkeklar Juice - Svane`s Juice - Ren Økologi

Juice er fællesbetegnelse for frugtsaft, der kan drikkes i naturlig tilstand. Derfor består det frugtkød, som fx findes i appelsinjuice, af frugtceller fra appelsinen. Disse frugtceller kan enten være lange og indeholde frugtsaft eller være mindre og bestå af celler, som er ”mast” under presningen af frugten. Under alle omstændigheder er der altså altid tale om rigtigt frugtkød fra pressede frugter

Hvis juice er fremstillet af koncentrat, betyder det, at man i det land, hvor frugterne dyrkes (fx Cuba), har fjernet en stor del af vandindholdet i frugtsaften og dermed fremstillet et frugtsaftkoncentrat. Når juicen skal produceres (fx i Danmark), tilfører man præcis samme mængde vand, som oprindelig blev fjernet.

Årsagen til denne proces er, at frugtsaft transporteres over meget store afstande (for appelsiners vedkommende typisk Cuba til Danmark). Det er dyrt at transportere vand over store strækninger, og koncentratet er både en praktisk måde at håndtere store mængder på og holde prisen nede.

Juice er en fællesbetegnelse for frugtsaft, der er drikkelig i naturlig stand.

Både juice og saft kan fryses, uden at det skader produktet. Du skal dog være opmærksom på, at smagen kan aftage en smule efter nedfrysning.

Det er absolut ikke ligegyldigt, hvad du drikker, da der er stor forskel på ernæringsværdien i drikkevarer:

- Juice indeholder pr. definition 100% frugtsaft.
- Saft indeholder mellem 68% og 100% frugtsaft, afhængig af om det er sødet med sukker eller ej.  
 
Svane´s Økologiske juicer bruger kun de bedste råvarer til at fremstille juicer. Det kan smages i både Appelsin-, Æble-, Tomat-, og Multifrugtjuicen. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice