Kundeservice
0 varer
Kurv

Svamp i skeden/underlivet

75% af alle kvinder vil på et eller andet tidspunkt komme ud for en svampeinfektion i skeden (svamp i underlivet). Hvert år behandles 200.000 danske kvinder for svamp i skeden/underlivet. Svamp i skeden/underlivet er ufarlig, men forårsager ubehag som udflåd, kløe og svie.

Lægen kan finde ud af, om det er svamp i skeden/underlivet ved at undersøge dig og mikroskopere en prøve taget med vatpind fra skeden. Svamp skeden/underlivet kan behandles enkelt, effektivt og hurtigt ved henvendelse til din egen læge.

Tilstanden forårsages af en gærsvamp der hedder Candida. Den findes på alle normale raske mennesker i naturlig balance med andre mikroorganismer. Hvis denne balance forstyrres, kan der opstå en svampeinfektion. Balancen kan forstyrres af mange ting, blandt andet menstruation, antibiotikabehandling, overdreven vask med sæbe eller ændringer i hormonbalancen. De fleste gange kan man ikke pege på en direkte årsag. Dog er det sikkert at svamp i skeden/underlivet ikke er en seksuelt overført sygdom.

Intimpleje kan købes hos Med24.dk
Se vores store udvalg af produkter indenfor intimpleje.


Intimpleje

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832