Svamp i skeden og underlivet

Svamp i skeden og underlivet

OPDATERING: Læs vores nyeste artikel om svamp i underlivet!

75% af alle kvinder vil på et eller andet tidspunkt komme ud for en svampeinfektion i skeden. Hvert år behandles 200.000 danske kvinder for svamp i skeden/underlivet. Svamp i skeden/underlivet er ufarlig, men forårsager ubehag som udflåd, kløe og svie.

Lægen kan finde ud af, om det er svamp i skeden/underlivet ved at undersøge dig og mikroskopere en prøve taget med vatpind fra skeden. Svamp skeden/underlivet kan behandles enkelt, effektivt og hurtigt ved henvendelse til din egen læge.

Tilstanden forårsages af en gærsvamp der hedder Candida. Den findes på alle normale raske mennesker i naturlig balance med andre mikroorganismer. Hvis denne balance forstyrres, kan der opstå en svampeinfektion. Balancen kan forstyrres af mange ting, blandt andet menstruation, antibiotikabehandling, overdreven vask med sæbe eller ændringer i hormonbalancen. De fleste gange kan man ikke pege på en direkte årsag. Dog er det sikkert at svamp i skeden/underlivet ikke er en seksuelt overført sygdom.

Intimpleje kan købes hos Med24.dk

Fri fragt over 499 kr.

Med GLS/DAO PakkeShop

14 dages returret

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.