Sunspa - The art of sunless Tanning


Få flot og naturlig solbrun kulør med SunSpa’s Tan-in-a-Can, der er en holdbar, sikker og enkel selvbruner.  
Sun Spa Tan-in-a-Can | Aerosol selvbruner | Selvbruner til træning 

Sun Spa Tan-in-a-can

Sun Spa’s selvbrunere er kendt som Tan-in-a-Can, og det smarte koncept er en selvbruner på spray, som giver dig det flotte og jævne resultat som ved en spraytan, men som du kan let kan opnå derhjemme. 

Det er let og enkelt at anvende produkterne fra Sun Spa, der kommer i en spray med enten 150 ml eller 200 ml. Du kan med fordel bruge sprayen hjemme på badeværelset, hvor du let kan vaske hænder eller få fat i rent vand, hvis du ved et uheld får en smule af produktet på tøjet eller overflader, der skal vaskes af. Den særlige sprayteknik i dåsen gør, at resultatet kan blive ligeså godt, som hvis du får en spraytan professionelt lavet. 


Aerosol-teknikken til selvbruner

Det særlige ved at have selvbruner på sprayform i stedet for den klassiske lotion, som du selv smører ud er, at resultatet bliver utroligt jævnt, når du ikke selv skal fordele den med hænderne. Jævnheden ved en professionel spraytan med airbrush kommer af den særlige teknik med aerosol, hvor farven i produktet bliver indkapslet i helt små dråber. De små dråber kaldes aerosoler, og de fordeles jævnt fra spraydåsen, så farven ikke lægger sig i ujævne lag, men derimod giver et ensartet og flot resultat.  

Med tan-in-a-can undgår du altså de klassiske striber, som er en af farerne ved selvbrunere, og du behøver ikke bekymre dig om at få ekstra selvbruner vasket af hænderne. Tan-in-a-Can selvbruner spray Original og Tan-in-a-can Chocolate spray er de to klassiske selbrunere fra Sun Spa, der giver naturlig kulør - fx som touch-up efter en spraytan-behandling eller som vedligeholdelse af din sommerglød. Du kan bruge Sun Spa’s produkter til at udligne ujævnheder i din naturlige hudfarve, hvis du fx har været i solen og har fået striber og markeringer efter tøj. Tan-in-a-can Chocolate giver en mere intens men samtidig naturlig kulør i forhold til Tan-in-a-can selvbruner spray Original.  


Vedligehold den flotte kulør uden solskade

Efter en sommer med godt vejr og sol har din hud måske fået en fin kulør, og for at vedligeholde sommergløden året rundt, kan et produkt fra Sun Spa være din løsning. Alle produkterne er specielt udviklet til at forberede, opnå og vedligeholde en naturlig solbrun kulør uden at udsætte huden for skadelige stråler.  

Normalvis ændrer vores hud farve, når den udsættes for UV-stråler fra solen eller særlige lamper i et solarie, men for meget UV-stråling kan være meget hård for huden og resultere i uoprettelige skader. Sun Spa’s produkter er et perfekt alternativ til at give huden glød uden stråler, og du kan bruge en selvbruner i stedet for solarie eller solbadning.   


Selvbruner til træning

Hvis du er meget aktiv, ofte sveder meget og laver bevægelser, hvor huden gnider mod overflader, er der en risiko for, at din kulør falmer hurtigere. Dette kan du undgå med Tan-in-a-Can Body Fitness, som er en selvbruner spray fra Sun Spa, der indeholder 33% mere DHA end den originale Tan-in-a-Can, og som derfor får farven til at holde længere på trods af øget eksfoliering af huden.  


Mousse og lotion

Hvis du hellere vil have en holdbar og enkel løsning, hvor du fordeler selvbruneren med hænderne, har Sun Spa både en selvbruner mousse og selvbruner lotion i deres sortiment. Disse produkter giver samtidig god pleje af huden, og du kan vælge at fordele selvbruneren direkte med hænderne, eller du kan bruge den vandresistente tanning handske fra Sun Spa, som giver en jævn fordeling af mousse og lotion og samtidig sikrer, at hænderne forbliver rene.  


Køb Sun Spa hos Med24.dk

Du kan vedligeholde din solbrune farve året rundt med Sun Spa, som du kan få leveret lige til døren! Hos Med24.dk finder du både spray, mousse og lotion samt en særlig selvbruner til motionister, som giver en jævn og holdbar farve. Vores uddannede personale står klar med gode råd - mød alle vores eksperter her

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?