Kundeservice
0 varer
Kurv

Sukrin et alternativ til sukker

Sukrin - alternativ til sukker

Sukrin - et alternativ til sukker

Rigtig mange børn og voksne både spiser og drikker for meget sukker i Danmark. Det øger risikoen for overvægt, forhøjet blodtryk og de mætter i det hele taget dårligt set i forhold til per kalorie. Sukker mætter altså mindre, alt imens det har lettere ved at gå direkte i kroppens fedtdepoter.
Derfor er der også flere åbenlyse grunde til at erstatte sukker. Man sparer på de tunge kalorier og tandlægeregningen kunne også blive lidt ”lettere”, da indtagelse af fødevarer, der indeholder erythritol (Sukrin) i stedet for sukker, bidrager til at vedligeholde mineraliseringen af tænderne.

  • Indeholder ingen kalorier
  • Tandvenlig
  • Smager og ser ud som sukker
  • Naturlig oprindelse

Sukrin gold

Sukrin gold er et alternativt til brun sukker. Det komme med en rig og fyldig smag, der samtidig er dejlig kaloriefattig. Med sukrin gold får du faktisk over 25 gange færre kalorier, som hvis du havde benyttet dig af almindeligt brunt sukker. ”Jeg har prøvet mange forskellige alternativer til almindeligt sukker, men Sukrin gold er absolut den bedste,” skrev Sheila Nielsen og kvitterede med fem ud af fem stjerner på vores side.  

Sukrin melis

Sukrin melis er et naturlig og kaloriefrit alternativ til flormelis og kunstig sødemiddel, som du kan drysse udover pandekagerne. Sukrin melis kommer i pulverform og opløses derfor også let. ”For mig den bedste sukkererstatning på markedet. Det er uden bismag og opfører sig som sukker,” skrev en af vores bruger i en anmeldelse af sukrin melis.

Sukrin+ m. stevia

Sukrin+ med Stevia er et 100 % naturligt sødemiddel med den bonus, at sukrin stevia er dobbelt så sødt som sukker. Det kombinerer sukkerkonsistensen, du kender fra stevia sukkerplanten. En plante med en lidt bitter smag, der med klæbrige blade, er op til 15 gange sødere end almindeligt sukker. Men ved at kombinere stevia med sukrin, fjernes lidt af den bitre smag, som stevia-planten har. ”Sukrin+ er rigtigt godt, føles og smager som sukker,” skrev Elin, én af vores brugere. Sukrin+ med stevia er især oplagt, hvis du skal bage kage eller andre ekstra søde sager.

Sukrin

Sukrin - et alternativ til sukker. Sukrin er et sødestof til bordbrug på basis af erythritol. Sukrin sødemiddel indeholder 0 kalorier, skader ikke tænderne og kan bruges og smager ligesom almindelig sukker. En kunde skriver: Jeg har bl.a. brugt det til at lave rabarberkompot. Det er rigtig godt at hælde over frugt, når det skal stå og safte inden det koges. God smag og konsistens.

Bagning med sukrin

Du kan i stedet for sukker i bagning anvende sukrin.
Sukrin kan tåle opvarmning og er derfor anvendelig i bageopskrifter. Du kan næsten anvende sukrin 1-1 i forhold til sukker. (smag til undervejs) Du skal dog være opmærksom på at max 15-20 % eller 1/5 af dejen må komme fra sukrin. Har du en dej på 1 kg og tilsætter 100 g sukrin, så er det ok, da det kun er 10 %.

Vær opmærksom på at bager du en gærdej med sukrin, så vil dejen skulle hæve længere og ikke hæve så meget som hvis der var tilsat sukker. Dejen vil dog hæve op i ovnen og resultatet bliver ligeså godt.
Du kan med fordel tilsætte en spsk sukker eller honning for at give næring til gæren, så vil den hæve bedre.

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832