SugarBearHair

Læs mere om SugarBearHair lige her!

1 Produkt(er)

Bag om SugarBearHair

SugarBearHair er et kendt mærke, der producerer vegetariske og veganske vitamintilskud, særlig udviklet til at understøtte dit hår. SugarBearHairs søde og lækre vingummibamser indeholder en kombination af vitaminer, der understøtter et normalt hår. De gode vitaminer er kendt over hele verden hvor blandt andet Kim Kardashian, Kylie Jenner, Emely Ratajkowski og andre store influencers, har vist deres støtte og kærlighed til SugarBearHair gennem tiden.

SugarBearHair vitaminer

SugarBearHair er især kendt for deres SugarBearHair Hair Vitamins og deres SugarBearHair Women’s Multi Vitamins, som begge er uden tilsat gelantine, hvede, gluten, soya, mælkeprodukter, peanuts og animalske ingredienser. Desuden indeholder SugarBearHair Vitamins ikke særlig meget sukker, sammenlignet med andre lignende tyggevitaminer.

SugarBearHair Hair Vitamins

SugarBearHair har udviklet et lækkert og smagfuldt hårvitamin, som er et unisex-produkt velegnet til alle køn og alle hårtyper. Disse Hair Vitamins SugarBearHair indeholder blandt andet biotin og vitamin B12, som understøtter en normal hårvækst. Disse SugarBearHair gummies indeholder også zink, som bidrager til vedligeholdelsen af normale negle, mens de er beriget med en dejlig bærsmag, som du kan nyde hver dag!

SugarBearHair Women’s Multi

Disse Women’s Multi SugarBearHair vitaminer er et multivitamin særlig udviklet til kvinder. De skønne vingummibamser giver dig dit daglige tilskud af vitaminer og mineraler. Kosttilskuddet indeholder 12 forskellige vitaminer og mineraler, som blandt andet er med til at understøtte et normalt immunforsvar.

Hvornår kan jeg se resultatet af mine SugarBearHair vitaminer?

SugarBearHair bestræber sig efter at lave gode vitamintilskud, som giver flotte resultater. Vitaminerne fremstilles i USA i faciliteter, som er FDA-godkendte, så du er sikret en høj kvalitet, hver gang du køber et SugarBearHair vitamin. Vitaminerne fra SugarBearHair virker bedst ved et indtag på minimum 3 måneder, mens de bedste resultater først kan forventes efter 6 måneders indtag. Husk dog at resultaterne varierer fra person til person. Hos Med24.dk kan du købe vitaminerne i en enkeltpakke med vitaminer svarende til 1 måned eller i en større sampak, hvor du får vitaminer til 3 måneders forbrug.


Køb de lækre hårvitaminer og multivitaminer fra SugarBearHair hos Med24.dk. Køb allerede nu med hurtig levering og fri fragt fra 299 kr.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.