Ingredienser: Ca. 500 g oksetyndsteg i tynde skiver, ½ cm 4 stilke citrongræs 2 spsk brun farin 2 dl østerssauce 2 fed hvidløg 2 tsk. salt 2 spsk. olie – gerne vindruekerneolie 16 stk. træpinde 1 pose salatmix 350 g jasminris
Tilberedningstid ca. 30 minutter
1. Snit hvidløg og det hvide af citrongræsset fint og rør det med brun farin, østerssauce, salt og olie i en skål. Hæld 2/3 af marinaden op på en tallerken og læg kødet heri i 15 minutter. 2. Imens koges jasminris under låg i 6½ dl letsaltet vand i 12 min. og trækker derpå indtil retten serveres. 3. Sæt kødet på træpindene og steg/grill dem på en varm pande med den dressing der hænger ved. Steg det 2 - 3 minutter og vend undervejs. 4. Anret med salaten og dryp resten af marinaden fra skålen henover salaten. Server med de kogte jasminris.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 3085KJ (735 Kcal)
Energy (KJ)
Energy (kcal)
Energi (%)
Protein
600
143
19
Kulhydrat
1511
360
49
Fedt
974
232
32
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 20 kunders bedømmelse
Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.