Kundeservice
0 varer
Kurv

Stegt oksekød på spid med sprød salat

Opskrifter -> Det orientalske køkken -> Stegt oksekød på spid med sprød salat
 
Til 4 personer
 
Stegt oksekød på spid - med sprød salatIngredienser:
Ca. 500 g oksetyndsteg i tynde skiver, ½ cm
4 stilke citrongræs
2 spsk brun farin
2 dl østerssauce
2 fed hvidløg
2 tsk. salt
2 spsk. olie – gerne vindruekerneolie
16 stk. træpinde
1 pose salatmix
350 g jasminris
Tilberedningstid ca. 30 minutter

1. Snit hvidløg og det hvide af citrongræsset fint og rør det med brun farin, østerssauce, salt og olie i en skål. Hæld 2/3 af marinaden op på en tallerken og læg kødet heri i 15 minutter.
2. Imens koges jasminris under låg i 6½ dl letsaltet vand i 12 min. og trækker derpå indtil retten serveres.
3. Sæt kødet på træpindene og steg/grill dem på en varm pande med den dressing der hænger ved. Steg det 2 - 3 minutter og vend undervejs.
4. Anret med salaten og dryp resten af marinaden fra skålen henover salaten. Server med de kogte jasminris.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 3085KJ (735 Kcal)
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 600 143 19
Kulhydrat 1511 360 49
Fedt 974 232 32
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 20 kunders bedømmelse

 

 


 

 

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832