1. Tænd ovnen på 210 grader. Skræl rødbederne og skær dem i tynde både på ½ cm. Vend dem med saft fra lime, plukket timian og 1 spsk olivenolie. Krydr med salt og peber. Læg dem i et ildfast fad og kom stanniol over. Bag rødbederne i ovnen i 20-25 minutter.
2. Kog risene under låg i 6½ dl let saltet vand i 12 minutter og lad dem derpå trække indtil retten serveres.
3 Kom alle ingredienserne til sauce verte i en skål eller gryde og blend dem med 3 spsk olivenolie til en ensartet grøn masse. Spar lidt på hvidløg og sennep, hvis du ikke ønsker en stærk sauce. Rør det sammen med creme fraiche og krydr med salt og peber. Lun saucen (må endelig ikke koge, da den vil skille) eller server den kold til kødet.
4. Varm lidt olie på en pande og steg kødet 2-3 minutter på hver side ved kraftig varme. Krydr med salt og peber og server med de ovnbagte rødbeder.
Tip: Evt. overskydende sauce kan også anvendes til dip f.eks. med stængler af agurk og gulerødder.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 3598KJ (857 Kcal)
Energy (KJ)
Energy (kcal)
Energi (%)
Protein
712
170
20
Kulhydrat
1517
361
42
Fedt
1369
326
38
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 15 kunders bedømmelse
Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.