Bodylab

54 Produkt(er)

Hvad er Bodylab?

Bodylab Nutrition har skabt sit eget brand indenfor kosttilskud og sportsprodukter. Særligt proteinbaserede produkter, som proteinpulver og proteinbarer har de været kendte for at producere kvalitetsprodukter indenfor. Senere er også vitaminer, bcaa, kreatin, energiprodukter og lignende kommet til og i dag har Bodylab et fuldt sortiment af produkter ingen for kosttilskud og ernæring til  sportsfolk. 

Bodylab producerer størstedelen af deres produkter i Danmark. De færdigproduceres og distribueres fra lokalerne i Hadsund, hvor der bliver sørget for at alt fra smag til kvalitet ikke er til at sætter en finger på. Hvert enkelte produkt bliver derpå gennemtestet før det sendes videre ud på hylderne i diverse helseforretninger og hjem i skabet, hvor det til slut vil behage og nære både krop og sjæl hos den enkelte forbruger.  

Hvilke produkter har Bodylab?

Bodylab har udviklet en stor produktserie med fokus på at hjælpe dig med din sundhed og træning. De mest populære produkter er Proteinpulver, Proteinbarer, BCAA og fiskeolie Omega 3 fra Bodylab.

De rene kvalitetsprodukter fra Bodylab kan købes hos Med24.dk. I vores sortiment finder du netop det kosttilskud fra Bodylab, der kan bidrage til din livsstil med en smag eller med det indhold, der dækker netop dine behov!

Bodylab Proteinpulver

Bodylab proteinpulver produceres fra bunden i lokalerne i Hadsund. Du kan hverken finde tilsætningsstoffer, aspartme, AZO-farvestoffer eller andre skadelige stoffer i produkterne fra Bodylab. Proteinpulveret er udelukkende til for at bidrage til en sund og proteinrig levevis.

Bodylab Proteinbar

Bodylab har mange variationer af proteinbars. Bodylabs proteinbarrer er til for at bidrage til et ekstra skud af proteiner. De er nemme at have med på farten, og er særdeles effektive som mindre mellemmåltider eller som en snack, der kan tilfredsstille den søde tand.

Bodylab BCAA

Bodylab BCAA er bestående af forgrenede aminosyrer. Der findes hele 20 forskellige aminosyrer, heraf er 8 af dem essentielle - disse kan dog kun blive tilført via kosten eller tilskud.

Bodylabs BCAA indeholder 3 af disse 8. I forhold til træning indgår BCAA i opbygningen af din muskelmasse. Indtager man regelmæssigt BCAA, er det muligt at opleve mindre muskelømhed, hurtigere restitution og bedre muskelmasse opbygning.  

Bodylab Omega 3

Omega 3 er umættede fedtsyrer, hvor EPA og DHA er de vigtigste. Kroppen er dog ikke selv i stand til at producere disse, og det er derfor vigtigt at de indtages via kosttilskud eller gennem maden.

Ved at indtage Bodylabs omega 3 fedtsyrer dagligt, er det muligt at opleve relevante og sundhedsfremmende fordele, hvorunder øget muskelopbygning, positiv effekt på vægttab, bedre blodlipider, bedre insulinfølsomhed og mindsket blodtryk er heriblandt.  

Bodylab Fit Lifestyle

Fit Lifestyle er til for dig, som muligvis træner eller dyrker motion og gerne vil have en hverdag med så lidt sukker som muligt. Produkterne under denne kategori indebærer bl.a. dressing, Zero topping, Protinella, Pancake mix og Baking mix.

Fælles for produkterne er, at de er uden sukker og har et øget proteinindhold. Fit Lifestyle produkterne er herfor sunde og proteinrige alternativer til mange af de klassiske søde sager og syndere.  

Køb de populære produkter fra Bodylab hos Med24.dk

Vores kunder har set sig forelskede i alt fra Bodylab peanutbutter til Bodylab Hydro Tabs. Hvilket produkt dækker dine behov?

Du kan købe danskernes foretrukne tilskud fra det anerkendte brand Bodylab hos Med24.dk. Vi tilbyder desuden de proteinrige produkter fra Bodylab til fantastiske priser og gode tilbud samt med muligheden for fri fragt!  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.