Massageapparater

Massageapparater hjælper til at lindre ømme muskler og derigennem afhjælpe stress og træthed i dagligdagen. Massageapparaterne kan være med til at fjerne spændinger i f.eks. ømme skuldrer, nakke, fødder og ben. Nedenfor ser du forskellige massageapparater, som er egnet til hjemmebrug.

10 Produkt(er)

Lindring mod smerter i nakken og ryggen

Nakken og ryggen er et af de mest almindelige steder på kroppen at få muskelspændinger og smerter. Derfor findes der også et hav af gode råd og tips til, hvordan man kommer fri af smerterne. Men faktum er, at selv indenfor videnskaben findes der ikke nogle entydige svar på, hvordan du bliver kvit med de belastende smerter og spændinger i ryggen og nakken.

Dog ved man, at når der opstår spændinger i ryggen og nakken, så er det ofte en ond spiral. Får man først ondt, vil musklerne typisk kompensere, hvilket fører til endnu flere spændinger. Det forøger smerten, og din hjerne vil aktivt fokusere på smertesignalerne, hvilket gør, at smerten føles endnu mere intens.
Et godt råd til at lindre - og måske i sidste ende at slippe helt af med - smerten er at få musklerne i nakken og ryggen til at slappe af.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.