Spørgsmål og svar om Nutrilett slankeprodukter

NutrilettHer kan du finde svar på nogle af de spørgsmål du måtte have om Nutrilett slankeprodukter. Hvis du har andre spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Spørgsmål: Hvor meget kommer jeg til at gå ned i vægt, når jeg spiser Nutrilett Shakes/suppe i 2 uger?
Svar: Man kan ikke sige på forhånd hvor meget man kommer til at gå ned i vægt med Nutrilett LCD produkterne, da det varierer fra person til person. Ofte skal der gå nogle dage før forbrændingen ”kommer rigtig i gang”. Det er vigtigt at man ser vægtreduktionen som en del af et længere forløb end bare én uge.

Spørgsmål: Kommer jeg til at tabe mig med Nutrilett?
Svar: Ja, hvis du følger vejledningen på Nutrilett Shakes/Suppe og bytter alle måltiderne ud med 5 poser daglig optil 3 uger.

Spørgsmål: Kan jeg bytte enkelte måltider ud med Nutrilett?
Svar: Nutrilett Barer, smoothies, pastaret og Nutrilett suppen kan bruges til at erstatte enkelte måltider. De er måltidserstatninger og kan spises efter ønske og behov men ikke erstatte slankepulveret.
Nutrilett Shakes kan kun udskiftes med andre smage af Nutrilett Shakes og med Nutrilett Italia Tomato Soup. Du kan fx kombinere en dags kost således: 2 x Nutrilett Strawberry Shakes/ 2 x Nutrilett Chocolate Shakes og 1 x Nutrilett Italia Tomato Soup. Grunden til dette er, at der i en diæt sker fysiologiske processer i kroppen som gør det nemt at følge diæten. Hvis man øger kalorie indholdet ved at blande barer, smoothie ind vil disse processer ophøre og det kan være vanskeligere at fuldføre diæten. Ligeledes indeholder Nutrilett Shakes og Suppe alle de næringsstoffer man daglig har behov for fx vitaminer, mineraler, kostfibre mv. Hvis man blander med barer og smoothie som har en anden kombination af næringsstofferne kan man risikere at få enten for meget eller for lidt af nogle af næringsstofferne.

Spørgsmål: Kan jeg spise Nutrilett Shakes og suppe i ugedagene og rigtig mad i weekenden?
Svar: Når man vælger at gå på diæt med Nutrilett Shakes og/eller Nutrilett Italia Tomato Soup skal man kun variere mellem disse varianter og smagsvarianter. Grunden til dette er, at der i en diæt sker fysiologiske processer i kroppen som gør det nemt at følge diæten. Hvis man øger kalorie indholdet ved at blande barer, smoothie ind vil disse processer ophøre og det kan være vanskeligere at fuldføre diæten. Ligeledes indeholder Nutrilett Shakes og Suppe alle de næringsstoffer man daglig har behov for fx vitaminer, mineraler, kostfibre mv. Hvis man blander med barer og smoothie som har en anden kombination af næringsstofferne kan man risikere at få enten for meget eller for lidt af nogle af næringsstofferne.
Når man er på Nutrilett diæten med Shakes og suppe bør man derfor også fortsætte med den i weekenden, når man ønsker at gennemføre diæten på 1-3 uger.

Spørgsmål: Er der nogle bivirkninger?
Svar: Bivirkninger forekommer sjældent. Hvis man efter en dags tid oplever hovedpine kan det skyldes at man har drukket for lidt vand. Nogle får lidt problemer med mave hvis de ikke drikker nok væskes men det går oftes hurtigt over igen. Det er vigtig, at man drikker rigeligt med væske til hvert måltid med Nutrilett, også selvom det er Nutrilett Shakes og smoothies, som er flydende.

Spørgsmål: Hvad sker der hvis jeg spiser mindre end 5 poser om dagen af Nutrilett Shakes?
Svar: Nutrilett Shakes er en komplet kosterstatning til vægttab og vægtkontrol og er sammensat således at de næringsstoffer, proteiner, fedt og kulhydrater som man har behov for daglig passer til 5 poser fordelt over et døgn. Spiser man mindre end den anbefalede dagsration på 5 poser risikerer man, at starte nedbrydning af muskler i stedet for fedt.

Spørgsmål: Bliver jeg mæt af Nutrilett bar?
Svar: Nutrilett´s sammensætning af bl.a. proteiner, er medvirkende til, at hvis man er lidt lækkersulten, så kan en Nutrilett bar få fristelserne til at forsvinde. Husk at drik rigeligt med væske til. Derudover tilfredsstiller Nutrilett barerne tyggebehovet.

Spørgsmål: Hvilke allergener skal jeg være opmærksom på i Nutrilett produkterne?
Svar:
Nutrilett Shake: Kan indeholde spor af æg. Er tilsat soja og lactose.
Nutrilett barer: Kan indeholde spor af nødder, jordnødder, sesamfrø. Indeholder gluten/hvede, lactose og soja.
Nutrilett smoothies: Indeholder lactose.
Nutrilett Soup: Kan indeholde spor af æg, selleri, sulfit. Indeholder gluten. Lactose og soja.
Nutrilett Pasta ret (Eat well):Kan indeholde spor af æg, sennep, selleri og gluten. Indeholder lactose og soja.

Spørgsmål: Er der tilsat sødestoffer?
Svar: Der er kun tilsat sødestofferne: Acesulfam Kalium og Natrium Saccarin til et produkt: Nutrilett smoothie Nordic berries

Spørgsmål: Hvor mange kalorier får man med Nutrilett Shake?
Svar: I et brev Nutrilett Strawberry Shake får man 165 kcal og med Nutrilett Chocolate Shake får man 167 kcal. Man skal spise 5 poser daglig, hvilket vil sige i alt:
Dagsration:
Nutrilett Strawberry Shake: 827 kcal
Nutrilett Chocolate Shake: 835 kcal

Spørgsmål: Hvad betyder LCD og VLCD?
Svar:
LCD = Low Calorid Diet og er defineret til at måtte indeholde mellem 800-1200 kcal.
VLCD = Very Low Calorid Diet  og er defineret til at måtte indeholde mellem 500-800 kcal

Spørgsmål: Hvordan forbliver jeg slank efter de 3 ugers diæt?
Svar: Efter diæten på de 1-3 uger med Nutrilett Shakes og/eller suppe er det måske tid til at spise almindelig mad igen. Det betyder ikke, at du skal gå tilbage til den kost du spiste før. Start med lette måltider kombineret med Nutrilett barer, smoothies og pastaret/suppe. En lettere krop har brug for mindre mad, men husk at spise regelmæssigt og drik rigeligt med vand.
Se TIPS fra brochuren.

Spørgsmål: Skal jeg spise vitaminpiller, når jeg tager Nutrilett?
Svar: Nutrilett Shakes og Suppe som erstatter hele den daglig kost indeholder alle de vitaminer og mineraler som man dagligt har behov for og her behøver man ikke at tage en vitaminpille.
Ved brug af måltidserstatterne Nutrilett barer, smoothies, pastaret og Suppe så dækker de indholdet af vitaminer og mineraler et enkelt måltid normalt har. Ersatter du 1-2 måltider kan det være en god idé at supplere med en vitaminpille.

Spørgsmål: Kan man dyrke motion, når man er på Nutrilett?
Svar: Ja, men udholdenheden vil ikke være i samme top som tidligere, på grund af det lidt lavere energiindhold. Det er dog en stor fordel at dyrke motion, mens man er på Nutrilett. Motion er sundt og fremmer fedttabet.

Spørgsmål: Kan min teenage datter på 15 år også benytte Nutrilett produkterne?
Svar: Gravide, ammende, børn, teenager og ældre bør kun anvende Nutrilett produkterne i samråd med en læge, da andre fysiologiske processer i kroppen kan have betydning for fordøjelsessytemet.

Se alle Nutrilett produkter her.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.