Splat

Pas godt på dine tænder med tandpasta og mundskum fra Splat! Du kan både vælge tandpasta til voksne og børn i alderen 0-3 år og 2-6 år, men uanset hvilken tandpasta du vælger, får du en effektiv tandpasta med naturlige ingredienser, der er fri for fluor. 

Hvad er Splat? | Tandpasta | Børnetandpasta | Mundskum 

Hvad er Splat?

Splat er et familiedrevet firma, der stræber efter at kunne tilbyde de bedste, mest naturlige og sunde produkter til opretholdelsen af en god mundhygiejne for hele familien.  

Hos Splat er det vigtigt, at der til fremstillingen af deres produkter kun bruges de bedste og mest naturlige ingredienser, og produktionen sker i deres moderne og miljøvenlige fabrik i Valdai regionen i Rusland. For at sikre, at alle produkterne er af bedste kvalitet, foretages der grundige tests i både EU-lande, Japan og Rusland i overensstemmelse med de internationale standarder. 

Derudover arbejder Splat hele tiden for at blive mere miljøvenlige og sikre en mere bæredygtig produktion, og i mere end 5 år har produktionen af produkter til god mundhygiejne været CO2-neutral! I samarbejde med deres partnere sørger Splat for, at der plantes mange træer og grundlægges skove rundt om i verden.  

Foruden kvalitetssikring og bæredygtig produktion, er værdier som innovation, optimisme, kreativitet, ærlighed og gennemsigtighed i fokus hos Splat, som hver dag gør deres bedste for at sikre alle medarbejdere gode forhold og en sikker, åben og tolerant arbejdsplads.  

Når du vælger en tandpasta fra Splat, får du ikke den klassiske mint og menthol-smag, og du bliver måske udfordret på din idé om, hvordan en tandpasta smager. Det er fordi, de hos Splat ikke er bange for at gøre tandbørstningen mere spændende og være kreative i udviklingen af de sjove og anderledes smage. Med en tandpasta fra Splat bliver tandbørstningen alt andet end kedelig! 


Tandpasta

Splat har specialiseret sig i produkter til opretholdelsen af en god mundhygiejne, og deres tre særlige tandpasta er ingen undtagelse. Tandpastaen er fri for parabener, fluor, syntetiske farvestoffer og andre skrappe kemiske stoffer, og derimod indeholder de mange naturlige ingredienser som fx ananasekstrakt, polydon, enebærekstrakt, aktivt kul, ingefær, havtorn, dicalciumfosfat, jordbærekstrat og damina blade.  

Alt efter om du vælger den sorte og veganervenlige BLACKWOOD Tandpasta eller den friske tandpasta med jordbærsmag Dream tandpasta, får du en tandpasta, der effektivt bleger tænderne, giver et sundt og stærkt tandkød og gummer, styrker tændernes emalje, beskytter mod huller i tænderne og giver frisk ånde.  


Børnetandpasta

Fra Splat kan du også finde tandpasta, der er specielt fremstillet til børn i alderen 0 –3 år og 2 – 6 år. Hvis dit barn er mellem 0 og 3 år gammel, passer de to tandpasta med smag af vanilje og æble/banan perfekt, da de er særligt blide mod emaljen og helt sikre at sluge. Tandpasta til børn fra splat er desuden bio-aktiv, fluor-fri samt baseret på 98% naturlige ingredienser.  

De to slags allergivenlige og naturlige børnetandpasta til børn i alderen 2 – 6 år har smag af frugt is og jordbær/kirsebær, og ligesom tandpastaen til de yngre børn, er disse to tandpasta lavet på 98% naturlige ingredienser. Derfor er tandpastaen også helt sikker for barnet at synke, men det er stadig en god idé at lære dit barn at spytte tandpastaen ud, når tandbørstningen er overstået. På grund af sit indhold af calcium hydroxylapatit, mineraler, lakrids, lactoperoxidase, lactoferrin LUCTATOL, aloe vera gel, L-Arginin og ekstrakt fra røde vindruer, kan denne tandpasta hjælpe med at beskytte og styrke tændernes knoglevæv, styrke emaljen, beskytte mod karies og plak samt hjælpe med at holde tandkødet sundt.  


Mundskum

Splat har en mundskum, der indeholder aloe vera og tea tree, og som effektivt kan fjerne plak og madrester fra tænderne. Du kan bruge skummet, hvis du ved, at der er lang tid til, at du skal børste tænder igen, men mundskummet kan ikke fungere som en erstatning for tandbørstningen.  

Udover at fjerne plak og madrester giver mundskummet en frisk ånde, og så kan den hjælpe til at genskabe den korrekte pH-værdi i munden, så dine tænder ikke tager skade af et syrligt miljø, som kan være skabt i munden efter indtagelsen af sure madvarer og drikke.  

Gå til top

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.