Spenco

1 Produkt(er)

Spenco - Fodpleje og indlægssåler i højeste kvalitet

Spenco laver fodpleje produkter af højeste kvalitet for at sørge for den bedst mulige beskyttelse og støtte til dine fødder. Spenco ved, at ordentligt fodtøj og sunde fødder hænger sammen med resten af kroppens sundhed, og derfor giver deres produkter den absolut højeste komfort, så du ikke beskadiger din krop. 

Historien bag Spenco

Spenco blev oprindeligt stiftet i 1967 af amerikaneren Dr. Wayman Spence hvis mål var at producere sunde og innovative såler og sandaler. Ideen var, at sundhed og komfort skulle gå hånd i hånd, og dette er en værdi som Spenco har beholdt gennem tiden. 

Den nuværende danske ejer af Spenco er fysioterapeut, og har derfor ekspertise inden for området, som gør ham kvalificeret til at fremstille det aller bedste fodtøj og indlæg til dig, der vil passe godt på dine fødder. 

Spencos produkter

Hos Med24.dk er vores motto #SammenForSundhed og derfor er det vigtigt for os at kunne udbyde de sundeste og bedste produkter for at holde din krop sund og frisk. Hos Med24.dk forhandler vi forskellige fodsåler og indlæg fra Spenco med hver sine særlige egenskaber, der alle bidrager med den bedste komfort og støtte til dine fødder. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.