SpaRitual

Fra SpaRitual finder du en række veganske og rene produkter til at styrke og pleje dine negle. Dette er både base- og topcoat, neglefile og negleolie, der giver dig stærke og flotte negle uden skrappe og skadelige kemikalier. 

Hvem er SpaRitual? | Renhed og kvalitet | Tag dig godt af dine negle

3 Produkt(er)

SpaRitual - En holistisk tilgang til skønhed og pleje

Skaberen og grundlæggeren af SpaRitual Shel Pink, har gennem hele sit liv levet med udgangspunkt i principper omkring renhed, økologi, alternativ heling og medicin samt en minimalistisk udsættelse for giftstoffer og kemikalier.  

Dette er også værdierne og drivkraften bag SpaRitual, der er inspireret af ren og naturlig skønhed, spa, wellness og egenomsorg. Produkterne har til formål at give den bedste næring og pleje til din krop og samtidig give en følelse af velvære og ro, der kan være det perfekte afbræk i en ellers stresset hverdag, hvor deadlines og ansvar presser på.  

Produkterne fra SpaRitual kan uden problemer indgå i dine rutiner som et skridt til selvforkælelse og pleje gennem lækre og miljøvenlige produkter.  


Renhed og kvalitet

I forlængelse af værdierne om renhed og bæredygtighed er produkterne fra SpaRitual miljøvenlige og fri for 12 af de typiske ingredienser, som kan være en god idé at undgå, og som ellers kan finde i produkter til neglene: Toulin, formaldehyd, dibutylphtalat (DBP), formaldehyd harpiks, kamfer, ethyl tosylamid, xylen, MEHQ/HQ, MIT, parabener, ingredienser fra animalske kilder samt gluten. 

Desuden er alle produkterne fra SpaRitual på nær deres neglefile veganske og cruelty-free, hvilket vil sige, at der på intet tidspunkt i udviklingen eller fremstillingen af produkterne er blevet involveret dur eller animalske biprodukter. Derfor er produkterne selvfølgelig heller ikke blevet testet på dyr.  


Tag dig godt af dine negle med SpaRitual

Fra SpaRitual finder du tre forskellige neglefile med hver sin grovhed, som du kan bruge til både fingernegle og tånegle. Filene er ergonomisk udformede, og så er de 100% biologisk nedbrydelige. 

Til at tage dig godt af dine neglebånd kan du finde både creme, olie og en særlig nærende negleolie på pen, der gør det let og enkelt at påføre negleolien. Olie og creme til neglebåndene giver næring til neglebåndene, så de holder sig smidige og stærke, og så kan det bidrage til at få neglene til at gro. 

Du kan styrke dine negle med forskellige lakker og olier som Nutri-thick Growth Support eller Protein Boost Neglestyrker. De kan være med til at få dine negle til at gro sig stærkere, tykkere og mere modstandsdygtige, så du undgår skrøbelige og tynde negle, der knækker ved den mindste kontakt til hårde genstande. Når dine negle er stærke, vil du lettere kunne lægge en pæn og jævn lak, der holder i lang tid, og du kan nyde at have velplejede negle i længere tid. 


Basecoat og topcoat

For at få den længste holdbarhed og det bedste resultat med din neglelak, bør du bruge en basecoat under den farvede neglelak, der binder neglelakken og neglen sammen. Fra SpaRitual kan du vælge flere forskellige basecoats, der hver især har styrker og særlige ingredienser til at forlænge og forstærke din manicure. SpaRitual Base Coat Resurface kan også sagtens bruges uden neglelak som en plejende foundation til neglen, der udlævner rifler og styrker neglen med sit indhold af botaniske fibre, aloe vera og bambus ekstakt.  

Gå til top pil

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.