Son of a Tailor

Se udvalget af de elegante, genanvendelige stofmundbind fra danske Son of a tailor.

Læs mere om Son of a tailor.

Genanvendelige stofmundbind af høj kvalitet fra Son of a tailor

Danske Son of a tailor’s mission er at skabe fantastiske, skræddersyede produkter samtidig med, at affald, spildt materiale og masseproduktion elimineres. Produktionen af brandets customized t-shirts, sweatshirts, mundbind mm. foregår i Europa, og er kendetegnet ved et godt arbejdsmiljø, hvor produktionsarbejderne har gode og fair forhold. Med andre ord tager Son of a tailor produktionen af tøj samt dens miljøpåvirkning alvorligt.  


Følg Sundhedsstyrrelsens anbefalinger

Stofmundbindet er i tre lag, præcis som det anbefales af Sundshedsstyrrelsen. Det midterste lag er non-woven polypropylene, som ofte bruges i mundbind. Det genanvendelige mundbind kan vaskes ved op til 100 grader og delvist lavet af restmateriale fra andre af Son of a tailors produkter.

Med stofmundbind fra Son of a tailor er du sikret et kvalitetsstofmundbind, der kan genbruges mange gange. Stofmundbindet er en ikke-medicinsk/kirurgisk udgave og er derfor heller ikke CE-mærket. Ifølge Sundhedsstyrelsen er det bedre med et stofmundbind end slet ikke at bruge et, og derfor kan du stadig følge retningslinjerne med et stofmundbind.  

Du kan altså passe på dig selv og folk omkring dig samtidig med, at du også skåner miljøet, når du bruger et genanvendeligt stofmundbind fra Son of a tailor. Er du kvalitetsbevidst, er disse elegante og komfortable mundbind i smukke farver lige noget for dig! 

Du kan læse meget mere om stofmundbind her og se hele udvalget af stofmundbind her.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?