Soleil Toujours

Soleil Toujours - seriøs solbeskyttelse og eksklusiv hudpleje i ét brand

Elsker du sol, sommer og alt hvad der hører med, men ønsker du at passe på din smukke hud, på den mest naturlige og effektive måde? Så er et Soleil Toujours produkt det perfekte valg for dig! 

Stifteren af Soleil Toujours, Valerie McMurray, er en kvinde, som er vild med solen og alt hvad den gør for kroppen. Dog var hun klar over, hvilken effekt solens UV-stråling kan have på vores hud, både indeni og udenpå, og derfor ønskede hun at skabe et brand med fokus på både effektivitet og skånsomt indhold. Helt enkelt ønskede hun at sammensætte noget, der var bedre, end hvad markedet allerede kunne tilbyde. Her blev Soleil Toujours født, og brandet kombinerer luksuriøs hudpleje til absolut alle hudtyper med bredspektret, høj og naturlig solbeskyttelse, så du kan holde din hud smuk så længe som muligt. 

Rene formularer og naturlig solbeskyttelse

Soleil Toujours produkter sikrer dig den højeste UVA- og UVB beskyttelse muligt, ved at kombinere hudsikre kemiske solfiltre af høj solfaktor med 100% rene mineraler, som yder bredspektret fysisk solbeskyttelse ved at reflektere solens skadelige stråler fra huden. Kombinationen af de to giver langvarig beskyttelse med vandfast effekt i op til 80 minutter. 

For at skabe produkter der bedst muligt varetager både kroppens sundhed og passer på naturen, har Soleil Toujours sammensat deres formularer af rene, bionedbrydelige og så vidt muligt økologiske ingredienser, hvis aktive stoffer har gode egenskaber for din hud, men ikke virker skadelige. Formularene har et højt naturligt plejende indhold rigt på antioxidanter, der udover at virke beskyttende mod frie radikaler og miljømæssig påvirkning, også sørger for at pleje og nære din hud i dybden. 

De skånsomme formularer har følgende fordele: 

  • SPF uden skadelige aktiver
  • Indeholder ingen syntetiske farvestoffer
  • Fri fra parabene- og silikonestoffer
  • Uden mineralolie, ftalater og sulfater
  • Glutenfri og Vegan

Herved tilfører du ikke kroppen hormonforstyrrende stoffer, som ofte kan findes i mange andre solpleje-produkter. 

Soleil Toujours velkommer sol og naturlighed, og passer godt på miljøet

Fordi brandet går højt op i naturen anvendes masser af innovative bionedbrydelige komplekser i deres formularer, hvoraf størstedelen er 100% veganske og fyldt med plantebaserede ingredienser såsom ekstrakter og olier. Desuden er hele sortimentet certificeret Cruelty Free samt Reef Safe- eller Friendly, for at passe godt på dyrene, vores have samt koralrevet. De fantastiske solplejeprodukter er indeholdt i genanvendelig emballage, som kommer i FSC-certificerede æsker af bæredygtigt hentet materiale. Alle produkterne er produceret lokalt i USA, hvor Soleil Toujours også har hjemme. 

Lækre plejeprodukter til ethvert behov

I Soleil Toujours lækre produktserie finder du både sollotions til krop- og ansigt, lette solsprays velegnet til dig med en aktiv livsstil, fantastisk nærende after-sun produkter, sommerlige selvbrunere og den smukkeste kosmetik beriget med solfiltre - alle tilbyder de dig bredspektret mineralbaserede solbeskyttelse og dybdegående pleje indeholdt i den smukkeste indpakning med et eksklusivt design. Udforsk det store sortiment lige her hos Med24 - altid billige priser, bæredygtig og hurtig levering samt mulighed for gratis fragt. 

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?