Luk

Medlemsbonus

Du anvender din bonus på siden "ordreoversigt", som kommer lige før betalingssiden. Totalbeløbet for din ordre vil straks blive opdateret. Se nedenstående udsnit af siden. 

Se nedenstående eksempel


Gå til kurven
Medlemsklubben Få gratis vareprøver og 5% bonus
Nordens største udvalg til et sundt liv

Slankekur med Nupo - hurtig og effektiv

Det er faktisk muligt at gå på hurtig slankekur. Den diæt Nupo kalder "den barske" er en såkaldt hurtig og effektiv slankekur, der giver et stort vægttab på kort tid.


Nupo slankekur
En hurtig slankekur kræver viljestyrke
På den Barske slankekur bruger du Nupo slankepulver som eneste føde i perioder på op til 8 uger ad gangen. Denne diæt giver det laveste energiindtag og dermed det hurtigste vægttab – altså en hurtig slankekur! Den Barske kræver, at du kan undvære almindelig mad under diæten. Det stiller særlige krav til viljestyrke og motivation. Til gengæld kan du så få diæten og vægttabet overstået hurtigt.

Er du ikke til en hurtig slankekur anbefaler Nupo en række alternative slankekure, hvor du udskifter et eller flere måltider. Læs om de forskellige slankekure - Tab dig med Nupo slankepulver.

Generelt om Nupo som slankekur


NUPO slankepulver er udviklet på Hvidovre Hospital i 1980’erne af førende fedmeforskere, bl.a. Overlæge Flemming Quaade. Produkterne er siden da blevet videreudviklet og er nu et af de mest veldokumenterede slankeprodukter på markedet til de mest effektive slankekure.

Få et godt Nupo tilbud


Her på Med24.dk kan du altid få et godt Nupo tilbud. Skal du på en længere Nupo kur kan vi klart anbefale Nupo kæmpekøb, hvor du opnår den største besparelse. Nupo kæmpekøb fås i varianterne - kakao, jordbær og cafe latte. Prøv også de nyere varianter med smag af Mango Vanilje og Spicy Thai Chicken. Sidstnævnte er den mest populære suppe i sortimentet.

Klik her for at se alle Nupo produkter!
Kundernes favoritter

Relaterede links

Hurtigt vægttab

Nupo slankepulver - tab dig med Nupo

NUPO - Den Flexible

Vægt - oversigt

Den Barske diæt fra Nupo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Vind et gavekort til Med24.dk på 500 kr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i
konkurrencen om et gavekort på 500 kr.