Bodylab Protein Baking Mix, Chocolate Chip Buns - 1 pk



Tag bagningen til et helt nyt niveau med Bodylab Protein Baking Mix - de lækre Chocolate Chip Buns er veganske, uden tilsat sukker og indeholder 20% protein
Bodylab Protein Baking Mix - Chocolate Chip Buns er en super nem bageblanding, som kun skal tilsættes gær og vand, og som giver dig mulighed for - nemt og hurtigt - at bage lækre, svampede chokoladeboller med masser af stykker af ægte belgisk chokolade. Bollerne har et højt proteinindhold, som giver en god mæthed og fylde i maven - derudover er de veganske og helt uden tilsat sukker.
Egenskaber
- Bageblanding med højt proteinindhold
- Uden tilsat sukker
- Tilsæt kun gær og vand
Anvendelse
500 g rækker til ca. 8 boller.
- Kom 125 g gær i en skål
- Tilsæt 1 dl varmt (ikke kogende!) vand og rør rundt for at opløse gæret
- Tilsæt 1,5-2 dl koldt vand
- Hæld 500 g Bodylab Protein Baking Mix i skålen og rør/ælt til dejen har en jævn, fast konsistens
- Lad dejen hæve i 30 minutter under et klæde
- Del dejen op i 8 lige store stykker - form bollerne og læg dem på en bageplade
- Lad hæve tildækket i 45 minutter
- Bag bollerne i 15-20 minutter ved 220°C (210°C i varmluftsovn)
Prøv dem lune med et lækkert, tykt lag Proteinella i din favoritvariant.
Indhold: 500 g.
Energi |
1359 Kj / 325 Kcal |
Fedt |
12 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
4 g |
Kulhydrater |
41 g |
- heraf sukkerarter |
2 g |
Kostfibre |
8 g |
Protein |
20 g |
Salt |
1,1 g |
fuldkornshvedemel, hvedegluten, sojagrits, hvedemel, Solsikkekerner, Rapsolie, salt m. jod, tørret hvedesurdej, bygmaltekstrakt, emulgatorer (E471, E472e), hvedemaltmel, enzym, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre), chokolade med sødestof (maltitol), Kakaosmør
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Kan indeholde spor af sesamfrø
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.