Kundeservice
0 varer
Kurv
Har du brug for ekstra overskud i din hverdag, samt når du dyrker sport? Så er Mito Active det rette produkt.
Har du brug for ekstra overskud i din hverdag, samt når du dyrker sport? Så er Mito Active det rette produkt.
Mito Active - 500 ml

Mito Active - 500 ml

224,95 DKK
-10%
249,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(2)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Mito Active - energi til sport og hverdag!

Har du brug for ekstra overskud i din hverdag, samt når du dyrker sport? Så er Mito Active det rette produkt.

MitoActive er udviklet til dig, som ønsker øget naturligt overskud i din sport og din hverdag, særligt i forbindelse med krævende fysisk aktivitet, restitution eller en presset hverdag.

MitoActive er et velsmagende koncentreret ribs-solbær shot baseret på lækre danske ribs og solbær, fyldt med polyphenoler.
Der er tilsat magnesium, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse samt bidrager til normal muskelfunktion og normal energiomsætning.

Indeholder ikke tilsat sukker. Bærrene er sure og bitre på grund af de aktive stoffer. Derfor har vi brugt Stevia, samt to andre sødestoffer (ikke aspartam) til at gøre MitoActive® særligt velsmagende.

Anvendelse:
MitoActive anvendes hver dag og du kan forvente effekt efter 2-4 uger. Du starter med 25 ml dagligt. Du kan øge dosis op til 35 ml dagligt for øget effekt eller ønske om øget tilskud af polyphenoler eller magnesium.

Det anbefales at du tager MitoActive i forbindelse med et måltid. MitoActive er koncentreret og på tom mave kan der evt. opleves kortvarigt ubehag i maven.

Der er lagt store kræfter i at gøre produktet til et lækkert og velsmagende shot, som kan drikkes rent – skyl efter med vand. Du kan også fortynde i et stort glas vand, komme det på din skyr eller yoghurt, blande det i smoothies eller juice – det er kun fantasien, der sætter grænser.


Varenummer: 23688
Ingredienser: solbær koncentrat af (Ribes nigrum L.), ribs koncentrat af (Ribes rubrum L.), Vand, magnesiumgluconat, magnesiumsulfat, magnesiumacetat, kaliumsorbat, steviolglycocider, acesulfamkalium, sucralose
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Annette P - 11-11-2016 
Fjerner rigtigt mange gener hos mig, når man er i reparationsalderen, og giver mere energi. Og som en sidegevinst har det en vis effekt på min mands stamina :-)
Af Nicklas Overvad Christensen - 10-08-2016 
Super godt! Kan virkelig mærke den hurtigere restitution!
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832