Nocco Carnival Exotic - 330 ml

1
Se alle produkter fra Nocco
Varenummer: 48062

NOCCO Carnival har en lækker smag af eksotiske frugter

 Det svenske brand NOCCO står for No Carbs Company, og de har formuleret denne lækre kulsyredrik uden tilsat sukker, der kan nydes som forfriskning på de varme sommerdage.

Energidrikken indeholder hele 105 mg koffein pr. dåse for et ekstra skud energi, og er desuden beriget med flere forskellige vitaminer såsom B-vitaminer. Drikken har en dejlig smag af blodappelsin men indeholder ingen tilsat sukker, så den har et lavt kalorieindhold! Faktisk koster den dig kun 10 kcal pr. dåse, så du kan nyde den med god samvittighed i sommervarmen, når kroppen trænger til en opfriskning.
Anvendelse

NOCCO Carnival Exotic smager bedst, når den er iskold - tag den med på stranden, drik den inden- eller efter en ekstra svedig træning, eller når batterierne ellers er ved at være flade. Dåsen kan også super nemt tages med i tasken.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.