Omron E4 Pro - Elektronisk nerve- og muskelstimulator

Omron E4 Pro - Elektronisk nerve- og muskelstimulator
Omron E4 Pro - Elektronisk nerve- og muskelstimulator
Omron E4 Pro - Elektronisk nerve- og muskelstimulator
759,00 -16%
Vejl. pris 899,00
(8) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Omron
Varenummer: 6005
Vi beklager produktet er udsolgt. Du kan overveje disse produkter:

Produktbeskrivelse

Anmeldelser
Omron E4 Pro - Elektronisk nerve- og muskelstimulator

Omron Tens E4 er et massageapparat der lindrer smerte og træthed i dine muskler. Kan bruges til flere dele af kroppen, f.eks. skuldre, knæ, albuer, fodsåler, lægge og nederste del af ryggen. Nemt at indstille og regulere de forskellige funktioner. Giver dig mulighed for den optimale behandling af smerter og stivhed.

12 forskellige behandlingsprogrammer

  • 6 behandlingszoner (justerbar)
  • 4 massagetyper  
  • 10 intensitetsniveauer
  • Korte og lange frekvenser
  • ”Hyper” og ”Soft” indstilling
  • Område og punkt behandling
  • Vælg mellem engangs og vaskbare elektroder

Indeholder
Apparat inkl. 2 stk AAA batterier, elektrodekabel, ”Long Life” elektroder, opbevaringsholder til elektroder, stofopbevaringspose og dansk vejledning.

Vigtigt
Vi anbefaler dig at læse brugervejledningen igennem før du tager apparatet i brug.

3 års Garanti

 

Andre kunder har også købt

Anmeldelser

Af Erling - 04-11-2015
Livskvalitet så det batter. Jeg har gået til prof massage med en rygskade,i flere år. Jeg er meget tilfreds med mit elmasage .det har gjort underværker for mig. Det er utroligt at det ikke er mere udbredt . Det under jeg alle med muskel problemer. Rigtig mange stjerner herfra.
Af Frank Norman Jensen - 13-02-2015
Den er bare alt hvad den lovede og mere til,jeg bruger den dagligt og det er som at være i himmerige vil jeg mene. Min bedre halvdel er også meget glad for den,så vi kan varmt anbefale alle som har smerter at købe en. Hilsen en glad ejer af omron E4 pro.
Af Lisbeth - 10-12-2013
fantastisk apparat.. Jeg har døjet med senehinde betændelse på indersiden af højre knæ i over et år lægen gav mig blokade men efter et stykke tid kom de vanvittige smerter igen.Måtte ikke få flere blokader .. Gik til fysioterapeut uden held Så spiste mange smertestillende piller uden den store effekt .Jeg kunne ikke køre bil og gå langt pga de volsomme smerter .Når jeg sad med bøjede knæ gjorde det vanvittigt ondt..Til sidst fik jeg at vide at jeg nok lære at leve med smerterne . Jeg købte en Omrom E 4 professional og brugte den 1 time morgen og aften og gjorde det i næsten 2 mdr..Nu er mine smerter totalt væk og jeg har fået et liv igen.. FANTASTISK Fortalte det til lægen som dog ikke kendte dette apparat ..han blev lidt overrasket over at jeg kunne kurrerer mig selv.. Såp jeg kan kun anbefale det ..
Af eva eksten - 05-12-2013
Jeg har nu brugt omron e4 hver dag i en uge. Jeg led af spændinger i øvre ryg og nakke, som ofte gav mig spændingshovedpine. Jeg sætter elektroderne forskellige steder i et kvarter hver dag og mærker TYDELIGT at det letter. Jeg kommer grdvist ind til dybere og dybere- liggende indfiltrationer, som løsnes efterhånden. Jeg har ikke haft hovedpine en enste gang siden jeg startede. Jeg har også haft overbelastede knæ fordi jeg er løber. Disse smerter har omron e4 også næsten allerede fået bugt med.
Af Alice Enevoldsen - 10-07-2013
Har nu brugt det supergode massageapparat i en uges tid,og kan kun give de bedste anbefalinger!!
Af Rolf Mod - 30-03-2013
Fantastisk maskine det bedste jeg nogen sinde har prøvet, har haft problemer ryg og skulder i mange år , efter et par gange var problemerne løst.
Af Oleva Lindkvist - 08-08-2012
Jeg er rigtig glad for apparatet. Jeg havde smerter i ryg og skuldre efter forkert forflytning af en patient. Efter en behandling kunne jeg allerede mærke forbedring af smerterne, og efter nogle behandlinger er jeg smertefri. Fantastisk apparat.
Af Mona Poulsen - 05-12-2011
Fik dette produkt anbefalet af en veninde, den er bare supergod og alle pengene værd!! Den virker på alle former for muskelsmerter, samt kolde fødder/hænder og sætter gang i blodomløbet.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.