Revitive cirkulationstræner - 1 stk

Revitive cirkulationstræner - 1 stk
Revitive cirkulationstræner - 1 stk
Revitive cirkulationstræner - 1 stk
Se alle produkter fra Revitive
Varenummer: 20867

Revitive cirkulationstræner - 1 stkDårligt blodcirkulation i benene??


Få bedre blodcirkulation med en Revitive cirkulationstræner. Dårlig blodcirkulation er mere normalt end du tror. Det gør ondt og giver hævede, kolde og urolige ben. Heldigvis findes der en løsning. Revitive Isorocker er en brugervenlig cirkulationstræner, som er udviklet til at give dig bedre blodcirkulation, mens du sidder i sofaen.

Professionel teknologi i hjemme
Revitive Isorocker cirkulationstræner sender svage, elektriske impulser ind i lægmusklerne. Muskulaturen strammes op og slapper af, og blodet pumpes ned i fødderne, så blodcirkulationen forbedres. Du kan bruge cirkulationstræneren, mens du sidder i sofaen, læser avis eller slapper af foran TV’et. Placer fødderne på anvist plads og lad cirkulationstræneren gøre arbejdet. Du vil kunne se på dine lægge, at musklerne arbejder, og du vil garanteret mærke effekten. Teknologien har været brugt i behandlinger i 50 år og bruges i dag af fysioterapeuter og af behandlingsinstitutioner. Undgå kostbare behandlinger og skaf dig en cirkulationstræner til hjemmebrug.

Mere end én funktion:

Cirkulationstræneren leveres med fire pads, som kan bruges til behandling af andre muskelgrupper.

  • Forbedrer blodcirkulationen
  • Modvirker smerter og hævelser
  • Hjælper mod kolde og urolige ben
  • Forebygger åreknuder
  • Træner læggene

Hvem kan bruge en Revitive cirkulationstræner?

Cirkulationstræneren er utrolig enkel i brug, og det tager kort tid at lære, hvordan den fungerer. Forhåndsinstallation er ikke nødvendig, og enheden kan bruges, mens du foretager dig andre ting. Efter ca 30 minutters brug vil dine lægge have været igennem en god omgang træning. Behandlingen kan på mange måder sammenlignes med træningen du får ved at gå på trapper. Den bruges i dag af alt fra topidrætsudøvere til mennesker, som er plaget af hævede ben, åreknuder og kolde fødder. Uanset hvilken fysisk form du er i, vil du sandsynligvis mærke en forbedring efter kort tids brug.

Cirkulationstræneren MÅ IKKE anvendes af mennesker med installeret pacemaker, mennesker med blodprop i benene eller gravide i første trimester.

Metalskruer i hofte eller lignende er derimod ikke et problem.
Er du usikker på om produktet er godt for dig, anbefaler vi at du rådfører dig med din læge eller fysioterapeut.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.