Beurer Kropsanalysevægt BF720

1
1
1
1
Se alle produkter fra Beurer
Varenummer: 40541

Beurer Kropsanalysevægt BF720

Den prisvindende kropsanalysevægt, BF 700, fra Beurer har fået en storebror! Samme elegante design, men nu er der mulighed for oprettelse af brugere på selve vægten. Samtidig er Bluetooth® blevet forbedret, hvilket sikrer endnu mere stabilitet, under parring med din Smartphone.

En kropsanalysevægt kan for mange mennesker, være et bedre redskab til at følge kroppens fysiske ændringer under både vægttab og vægtforøgelse. Kropsanalysevægten kan gennem lavfrekvente, elektriske impulser – som ikke kan mærkes! – måle kroppens sammensætning af væske, fedt, muskler og knoglemasse. I et vægttab har mange personer fokus på selv vægten, om den går ned af eller ej. Men det kan være umotiverede på mange punkter. Her kan vi nævne to eksempler:

  • Efter en ændring af kost og motionsvaner ser du efter to uger, at vægten er faldet drastisk. Minus 3,5 kilo! Tallet i sig selv er megamotiverende, men du får jo ikke indblik i, hvor mange af de 3,5 kilo du har tabt, er fedt.
  • Du ønsker at smide de famøse ”5 kilo”, så nu lægger du dig i selen for at ændre det. Dine kostvaner forbedres og motionsfrekvensen og intensiteten øges. Du styrketræner for at holde på muskelmassen. Efter to uger, siger vægten minus 800 gram. ”Hvordan kan det være?,” tænker du. Jo, du har styrketrænet og spist godt og proteinrigt, så du har formået at bevare din muskelmasse. Det vægten imidlertid ikke fortæller dig er, at du også har formået at smide 800 gram ren fedt!

Den almindelige badevægt afslører kun ét samlet tal, men fortæller dig altså ikke, HVAD du tabt eller taget på. Det kan af mange grunde derfor være et mere givende redskab, at benytte en kropsanalysevægt, som kan give dig den indsigt, der afslører, om du er på rette vej med dit mål.

BF 720 måler følgende:

  • Kropsvægt
  • Fedtprocent
  • Muskelprocent
  • Kropsvæskeprocent
  • Knoglemasse
  • BMI
  • BMR – Basal kalorieforbrænding
  • AMR - Basal kalorieforbrænding + forbrænding gennem fysisk aktivitet

Bemærk at personer med et implanteret elektronisk apparat, såsom en pacemaker, ikke bør bruge en kropsanalysevægt, da den sender et lavt elektronisk signal gennem kroppen som kan påvirke apparatets funktion.

Med BF 720 har du nu mulighed for at oprette brugere direkte på vægten. Det er dermed ikke længere en nødvendighed at downloade Beurer HealthManager, for at kunne få dine resultater. Beurer HealthManager fungerer stadig sammen med BF 720. Og med den nye Bluetooth® chip er forbindelsen mellem Smartphone og vægten blevet forbedret yderligere.

Beurer HealthManager er kompatibel med iOS version 10.0 og derover samt Android version 5.0 og derover.

På vægten kan der oprettes op til 8 brugere, og der kan lagres op til 30 målinger. BF 720 kan veje op til 180 kg. Cifferstørrelsen måler 23 mm.

Der er 5 års garanti på vægten.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Beurer
Varenummer: 40541

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.