Thermolca varmende hampeplastre 3 stk. 10x14 cm

Thermolca varmende hampeplastre 3 stk. 10x14 cm
Se alle produkter fra Cannaderm
Varenummer: 43552

Thermolca varmende hampeplastre - Medicinsk udstyr til effektiv lindring af smerter i musker og led

Thermolca varmende hampeplastre fra Cannaderm er udviklet specielt til effektiv lindring af ømhed i muskler og led, stivhed i nakke samt ved træthed og overbelastning af muskler og sener - eventuelt i forbindelse med sportsudøvning. Plastret indeholder hampefrøolie, menthol samt den unikke, varmende ingrediens, vanillyl butyl ether, som effektivt reducerer lokal overbelastning og smerter på de berørte områder. Ved påføring mærkes først en kortvarig, kølende effekt, som, efter få minutter, gradvist udvikler sig til en stærk og behagelig varmeeffekt. Hydrogelen i plastret gør det nemt at fjerne plastret uden risiko for at irritere huden.

Egenskaber

  • Varmende effekt ved smerter i ryg, muskler og led
  • Hurtig at påsætte
  • Nem at fjerne uden at irritere huden

Anvendelse

Tag plastret ud. Fjern den gennemsigtige film på bagsiden af gel-laget og påfør den klæbende side på ren, tør hud, hvor du har ondt. Påfør ikke flere plastre på samme tid og brug kun plasteret én gang.

Advarsel:
Overskrid ikke den anbefalede dosis. Uhensigtsmæssig for børn under 3 år og personer med nedsat hudtolerance eller overfølsomhed på huden. Må kun bruges af børn under opsyn af en voksen. Påfør ikke et plaster på den gravide mave. Bruges ikke ved overfølsomhed eller allergi over for nogen af ingredienserne. Ved allergisk reaktion skal du fjerne plasteret og vaske huden grundigt med koldt vand og sæbe. Påfør ikke plasteret på slimhinder, åbne sår, mund, irriteret hud eller andre følsomme områder. Anvendes ikke på skadet hud. Undgå kontakt med øjnene. Vask hænder grundigt og omgående efter påføring. Der er ikke observeret bivirkninger ved brug af anden medicin, mens du bruger plasteret. Ved uønskede bivirkninger, skal du kontakte din læge. Må ikke bruges efter udløbsdatoen. Bruges ikke i tilfælde af åbenlys skade på emballagen eller plastrene.

Opbevaring:
Opbevares på et tørt sted ved 15-25°C i original, ikke-beskadiget emballage.
Beskyttes mod direkte sollys, frost og høje temperaturer. Opbevares utilgængeligt for børn.


Indhold: 3 stk. plastre i størrelsen 10x14 cm.

Ingredienser:

Oprenset vand, Glycerin, Natriumpolyakrylat, polyvinylpolypyrrolidone, vanilyl butyl ether, hampeolie, triethanolamin, Menthol, tartrazin

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Behandling af skader
CE mærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice