Mezina Free flex gel - 100 ml

Mezina Free flex gel - 100 ml
Se alle produkter fra Mezina
Varenummer: 26940

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Indhold

Free Flex fra Mezina - effektiv gel til akut ømme muskler og led

Døjer du ofte med ømhed i muskler og led, for eksempel efter hård fysisk træning? Så er Free Flex din redning!

Free Flex er en gel, specielt fremstille til øjeblikkeligt at lindre smerter i muskler og led. Udover at virke behandlende, sørger den praktiske gel også for at fodre dine muskler og led med masser af næring, som virker gavnligt på længere sigt. På denne måde bliver det lettere for dig, at opretholde en aktiv livsstil med sunde muskler og normale led. 

De virksomme ingredienser

Gelen indeholder nøje udvalgte ingredienser i en helt speciel blanding, som gavner muskler og led helt optimalt. Kombinationen består naturlige ingredienser såsom ingefær og eucalyptusolie samt stofferne chondroitin og MSN. Ingefær anses som værende et naturmiddel, der hjælper med at holde leddene smidige. 

Sådan anvender du Free Flex Gel

Gelen skal smøres direkte på huden ved det ømme område. Smør de berørte muskler og led ind 3 gange om dagen. Gelen kan også anvendes sammen med tabletterne, som kan købes her

OBS: Anvend højest 4,5g gel dagligt - hold væk fra slimhinder og øjne. 

Tuben indeholder 100ml og er derfor også ideel at have med i tasken til træning eller på farten - så har du en hurtig redning, hvis du pludselig oplever ømhed. 

Indhold: 100ml

Ingredienser

Aqua, Alcohol Denat., Menthol, Isostearyl Isostearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dimethyl Sulfone (MSM), Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Sodium Chondroitin Sulfate, Glycerin, Tetrasodium Iminodisuccinate, Triethanolamine, Limonene (Parfum), CI 42090 (Colorant).

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.