Biofreeze Massagegel roll-on - 89 ml.

1
(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Biofreeze
Varenummer: 5093

Biofreeze Roll-On

Biofreeze Roll-On er nem at tage med overalt og let at bruge i løbet af dagen ? f.eks. på arbejdspladsen. Biofreeze Roll-On er baseret på 100% naturlig mentol og er effektiv til at behandle muskelømhed, rygsmerter, gigtsmerter og stive led. Gelen forløser smerte og øger bevægeligheden i leddene.

Biofreeze virker i dybden. Går ikke i blodbanerne. Er ikke testet på dyr. Indeholder ikke voks, olier, aloe, petrolium eller hormoner. Fedter ikke

Biofreeze kan bruges op til 4 gange dagligt. Hvis du anvender forbinding, indpakning eller støtte, bør du sikre dig, at alle materialer er åndbare. Anvend aldrig uporøse materialer, når du behandler smertende områder.

OFFICIEL DANSK AUTORISERET BIOFREEZE FORHANDLER

PRODUKTSIKKERHED: Kun ved at handle ved en officiel Dansk autoriseret Biofreeze forhandler, sikre man sig som forbruger, at købe et produkt der er godkendt til salg i Danmark.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Biofreeze
Varenummer: 5093

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.