Biofreeze Massagegel - 118 ml

Biofreeze Massagegel - 118 ml
153,00 -10%
Vejl. pris 170,00
(7) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Biofreeze
Varenummer: 5092
Ofte købt sammen
Biofreeze Massagegel - 118 ml
Biofreeze Massagegel roll-on - 82 gr
Biofreeze Spray - 118 ml
Pris i alt
153,00

Produktbeskrivelse

Anmeldelser

Biofreeze gel på tube. Biofreeze Gel er baseret på 100% naturlig mentol. Biofreeze Gel masseres ind for optimal, langvarig, dybtindtrængende smertelindring. Biofreeze Gel er effektiv til at behandle muskelømhed, rygsmerter, gigtsmerter og stive led. Gelen forløser smerte og øger bevægeligheden i leddene.

Biofreeze Gel virker i dybden. Går ikke i blodbanerne. Er ikke testet på dyr. Indeholder ikke voks, olier, aloe, petrolium eller hormoner.

Biofreeze kan bruges op til 4 gange dagligt. Hvis du anvender forbinding, indpakning eller støtte, bør du sikre dig, at alle materialer er åndbare. Anvend aldrig uporøse materialer, når du behandler smertende områder.

OFFICIEL DANSK AUTORISERET BIOFREEZE FORHANDLER

PRODUKTSIKKERHED: Kun ved at handle ved en officiel Dansk autoriseretBiofreeze forhandler, sikre man sig som forbruger, at købe et produkt der er godkendt til salg i Danmark.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af JANE GODTFREDSEN - 29-12-2016
Et rigtig godt produkt, trænger hurtigt ind i huden, fedter ikke, og virker for mig - kan varmt anbefales. Bestilte om morgenen og kunne afhente ved 11 tiden. Super godt firma, super service - kan også varmt anbefales
Af Lisbeth Pedersen - 24-09-2015
Et fantastisk produkt som går ind og får musklerne til at slappe helt af ved at det køler det område hvor man nu har smurt. Kan varmt anbefales. Mvh Lisbeth
Af karin Sørensen - 21-09-2015
Biofreeze er et fantastisk produkt til lindring af smerter i ryg og lænd. Jeg anvender den bl.a. som det sidste inden jeg lægger mig til at sove, når jeg har haft en dag hvor ryggen giver kvaler. Næste morgen er jeg som *ny' igen.
Af Mette - 10-09-2015
Biofreeze massage-gel virker næsten ligeså stærkt som Tigerbalsam, men lugter meget mindre, hvilket ens omgivelser sætter pris på. Forholdsvis let at smøre ud. Grunden til at jeg ikke giver topkarakter, er at jeg tror, at roll-on versionen er meget bedre at fordele. Den tester jeg næste gang. Har du spændingshovedpine kan det bestemt anbefales - det er også en god ide at smøre lidt forsigtig på tindingerne.
Af Rita Jensen - 18-12-2013
Én af de bedste mediciner mod ondt led, hovedpine, nakkesmerter, selv små betændelses tilstande. Ved påføring er det først koldt, hvilket lindrer, dernæst kommer varmen som reparerer. Cremen er mere intensiv end roll-on og sprayen. Et produkt jeg aldrig vil løbe tør for
Af Stine - 14-06-2013
Super smertelindring - husk at vaske fingre godt efterfølgende, ellers bliver de også følelseløse:-)
Af Kim Christensen - 14-04-2012
dejligt produkt til ømme muskler, bruger det selv til at lindre en om skulder.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.