Kundeservice
0 varer
Kurv
Weighlevel, Sprunk Jansen - 90 tab
Weighlevel, Sprunk Jansen - 90 tab

Weighlevel, Sprunk Jansen - 90 tab

299,95 DKK
-12%
339,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(3)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Anmeldelser

Weighlevel regulerer appetitten, stimulerer en sund forbrænding og hjælper fordøjelsen. Denne Weighlevel pakke rækker til 1 måneds forbrug.

NB! Weighlevel fås også i 3-måneders pakke!

Weighlevel er baseret på planteekstrakter fra løvefod, olivenblad, grå mynte og spidskommen - urter, der er kendt for at regulere appetitten og påvirker fordøjelsen. 

Løvefod har igennem århundreder spillet en vigtig rolle indenfor urtetraditionen, idet den er blevet anvendt med en mængde forskellige dårligdomme. Indenfor den arabiske urtetradition er den blevet brugt til at mindske appetitten og give vægttab.

Oliventræet er en klassiske middelhavskilde til både mad og sundhed og har evne til at vedligeholde et sundt blodsukkerniveau. Ekstraktet fra olivenbladet begrænser den mængde sukker, som passerer fra maden i maven og videre ud i blodet.

Spidskommen bliver brugt over hele verden imod mavegener og for at lette fordøjelsen. En mere effektiv fordøjelse forkorter den tid, der går, fra at man indtager maden, til at kroppen ved, at den har fået de næringsstoffer den har brug for. Dette medvirker til at dæmpe appetitten.

Grå mynte er et middel til at berolige maven og dels til at hjælpe fordøjelsen. Grå mynte reducerer også leverens produktion af fedtstoffer.

Anvendelse:
1 tablet 3 gange daglig en halv time før et måltid.

Den anbefalede dosis bør ikke overskrides. 

Ingredienser:
3 tabletter indeholder ekstrakt af:
Løvefod svarende til 690 mg tørret plante, olivenblad svarende til 450 mg tørret plante, spidskommen svarende til 384 mg tørret plante, grå mynte svarende til 324 mg tørret plante.

Næringsindhold pr. dagsdosis (3 tabletter):
21 mg C-vitamin svarende til 35% af anbefalet daglig tilførsel.

Fyldemidler (tricalciumphosphat, mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumphosphat, hydroxypropylmethylcellulose), ekstrakt af løvefod (Alchemilla vulgaris L.), ekstrakt af olivenblad (Olea
europaea L.), ekstrakt af spidskommen (Cuminum cyminum L.), ekstrakt af grå mynte (Mentha longifolia L.), vitamin C (ascorbinsyre), overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid), kartoffelstivelse.


Varenummer: 1408

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af birgit - 29-12-2013 
Af Susan - 16-08-2012 
Min mand og jeg tog dette produkt gennem et par måneder og det havde absolut ingen virkning ! Så vi vil ikke anbefale det . Vi fik desuden begge mavepine af pillerne ,men holdte ud i håbet om at de virkede ,men desværre.
Af jette christensen - 21-10-2008 
Virkeligt anbefalelsesværdigt.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832