Weighlevel, Sprunk Jansen - 90 tab

Weighlevel, Sprunk Jansen - 90 tab
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Sprunk Jansen & Weighlevel
Varenummer: 1408

Weighlevel regulerer appetitten, stimulerer en sund forbrænding og hjælper fordøjelsen. Denne Weighlevel pakke rækker til 1 måneds forbrug.

NB! Weighlevel fås også i 3-måneders pakke!

Weighlevel er baseret på planteekstrakter fra løvefod, olivenblad, grå mynte og spidskommen - urter, der er kendt for at regulere appetitten og påvirker fordøjelsen. 

Løvefod har igennem århundreder spillet en vigtig rolle indenfor urtetraditionen, idet den er blevet anvendt med en mængde forskellige dårligdomme. Indenfor den arabiske urtetradition er den blevet brugt til at mindske appetitten og give vægttab.

Oliventræet er en klassiske middelhavskilde til både mad og sundhed og har evne til at vedligeholde et sundt blodsukkerniveau. Ekstraktet fra olivenbladet begrænser den mængde sukker, som passerer fra maden i maven og videre ud i blodet.

Spidskommen bliver brugt over hele verden imod mavegener og for at lette fordøjelsen. En mere effektiv fordøjelse forkorter den tid, der går, fra at man indtager maden, til at kroppen ved, at den har fået de næringsstoffer den har brug for. Dette medvirker til at dæmpe appetitten.

Grå mynte er et middel til at berolige maven og dels til at hjælpe fordøjelsen. Grå mynte reducerer også leverens produktion af fedtstoffer.

Anvendelse:
1 tablet 3 gange daglig en halv time før et måltid.

Den anbefalede dosis bør ikke overskrides. 

Ingredienser:
3 tabletter indeholder ekstrakt af:
Løvefod svarende til 690 mg tørret plante, olivenblad svarende til 450 mg tørret plante, spidskommen svarende til 384 mg tørret plante, grå mynte svarende til 324 mg tørret plante.

3 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin C

21

mg

35%

Ingredienser:

Fyldemidler (tricalciumphosphat, mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumphosphat, hydroxypropylmethylcellulose), ekstrakt af løvefod (Alchemilla vulgaris L.), ekstrakt af olivenblad (Olea europaea L.), ekstrakt af spidskommen (Cuminum cyminum L.), ekstrakt af grå mynte (Mentha longifolia L.), Vitamin C (ascorbinsyre), Overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid), Kartoffelstivelse

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?