Konjac slankeprodukt - 180 tab

Konjak
(13) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Mezina
Varenummer: 7253

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

KONJAK er et slankeprodukt til overvægtige voksne. KONJAK indeholder et naturligt kostfiber - glucomannan - der har fået EU´s godkendelse for, at der er en klar effekt som hjælp til vægttab: "Glucomannan bidrager til vægttab, når det indtages som en del af en energireduceret kost".

Glucomannan udvindes fra konjakplanten (Amorphophallus konjac), der vokser i Asien. Glucomannan er et vandopløseligt fiber, der har den egenskab, at det kan optage vand mange gange sin egen vægt.

Når tabletterne opløses i maven, dannes en gelé, der fylder op i mavesækken, så du hurtigere føler dig mæt. Når du anvender KONJAK sammen med en energireduceret diæt, vil det øge dit samlede vægttab i forhold til diæt alene.

Daglig dosis:
6 tabletter pr. dag - f.eks. indtaget som 2 tre gange dagligt eller 3 to gange dagligt.
Brugsanvisning og anvendelse:

Vigtig information:
For at opnå den ønskede effekt er det vigtigt at tabletterne synkes/svelges hele, sammen med 1-2 glas vand ca. 30 minutter før måltidet. 
Drik altid rigelige mængder vand eller anden væske sammen med KONJAK for at sikre at tabletterne når ned i mavesækken. Det er især vigtigt, hvis du lider af synkebesvær. Grunden til at vi opfordrer til forsigtighed er at hvis produktet tages uden tilstrækkelig væske kan 
stoffet udvide sig og blokere spise- eller luftrør.

En pakke svarer til 1 måneds forbrug.

6 tabletter inneholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Glucomannan fiber fra konjakrot 3000 mg -
Chrom 120 µg 300%
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Glucomannan (Amorphophallus konjac K Koch), fyllemidler (mikrokrystallinsk cellulose, siliciumdioxid, magnesiumsalter av fettsyrer), Chrompicolinat,

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.