Kundeservice
0 varer
Kurv
Nupo Startpakke
Nupo Startpakke

Nupo Startpakke - Smag de mest populære Nupo produkter!

359,00 DKK
-23%
466,50 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(16)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Anmeldelser
Startpakke med Nupo produkter - Billigt og Nemt!


- en billig og effektiv start på din slankekur og vejen til et sundere liv og en flot krop!

Er du ny Nupo-bruger eller har du endnu ikke smagt de forskellige varianter er denne pakke en unik mulighed for netop dig!

Nupo har rigtig mange spændende produkter og det kan derfor være svært at vælge hvilke Nupo produkter der skal indgå i netop din Nupo kur. Vi har derfor samlet en pakke, hvor du nemt og billigt kan smage de mest populære Nupo produkter. 

Når du har fundet dine favoritprodukter er det væsentligt nemmere efterfølgende at købe de rigtige Nupo produkter, som kan gøre netop din Nupo kur til en positiv og effektiv oplevelse.

Diet Shakes:
1 brev Cacao Diet Shake
1 brev Blueberry Raspberry
1 brev Strawberry Diet Shake
1 brev Mango Vanilla Diet Shake
1 brev Cafe Latte Diet Shake

Diet Soup:
1 brev Spicy Thai Chicken Diet Soup
1 brev Curry Coconut Diet Soup

Meal Replacement Bar:
1 stk. Caramel Bar
1 stk. Chocolate Bar
1 stk. Hazelnut Bar
1 stk. Coconut Bar
1 stk. Chokolade-Mint Bar
1 stk. Jordbær-Solbær
Bar eller Cafe latte
1 stk  Liquorice Bar 
1 stk  crunch Bar

Øvrigt
1 stk. Nupo Shaker
1 stk pancake

Smagsvarianterne i pakken kan variere alt efter lagerbeholdning.


Varenummer: 2462

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Skrevet af Michael Hansen - 22-08-2016 
virkelig skrabet information omkring vægttab og produktet.. Men du for lov at smage de forskellige smagsvariationer som de kan tilbyde..
Skrevet af Pia Nielsen - 21-02-2016 
Super hurtig levering, og super indhold i startpakken. Som førstegangs køber af nupo produkter er denne pakke et "must have". Det siger næsten sig selv, at der vil være varianter man bedre kan lide end andre, så jeg kan KUN anbefale denne startpakke, da den giver rig mulighed for at få smagt fravalgt de produkter man ikke bryder sig om, inden man går "all in" og påbegynder sit vægttab.
Skrevet af sofie birket - 27-05-2015 
hej. jeg vil bare lige høre, om man skal spise/drikke andet under sin slankekur, hvis man tager pakken med alle varianter i? Jeg forstår ikke helt om man skal spise mad udover, eller om man kun skal leve af shakes osv.
Skrevet af Lene Knudsen - 19-03-2015 
Der er et ord for denne pakke FANTASTISK :-), god vare deklaration, mange smags varianter, god hjemmeside og hurtig levering SUPER :-)
Skrevet af malene larsen - 12-03-2015 
bestilte på hjemmesiden og modtog varen hurtigt syns den her start pakke var helt fantastisk det var nemt at gå til og der var meget at vælge imellem i pakken stort set alle produkter smagte godt men der var dog produkter jeg var mere til ind andre nupo snack bar var et hit og har også siden bestilt flere supperne var alle gode protein bar var karamel den jeg fortrak protein drik var det kaffe og kakao der smagte best og smed da også 10 kilo og efter brug af produkter har jeg haft stor glæde af den nupo brik liste / lille bog der medfølger til at holde kiloene fra livet så stor tilfredshed .
Skrevet af Cecilie - 01-05-2013 
Rigtig god startpakke, for folk som mig, der ikke havde smagt nupo før
Skrevet af Michelle Stengaard Jepsen - 13-02-2013 
Jeg synes det er en rigtig god pakke da man kan smage på alle de forskellige så man kan finde den variant man gerne vil bruge i sit vægttab. :)
Skrevet af Rikke K. - 23-11-2012 
En super fin måde at blive indtroduceret til de forskellige produkter :-)
Skrevet af J. - 14-05-2012 
Jeg vil starte med at sige Nupo er fantastisk (hvertfald til mig) jeg havde hørt fra mange at det var spild af penge og man ville tage det hele på igen. Sådan er det ikke gået for mig. I 2011, med en vægt på 113kg, og utallige er skod slankekure, besluttede jeg mig for at prøve Nupo. Købte en startpakke, meeeen smagen faldt ikke i god jord til at starte med. Jeg valgte at holde mig til deres kakao shakes, og blev det for meget skiftede jeg den ud med mango/vanilie i ny og næ. ET LILLE TIP: lav shaken mindst en time før den skal drikkes, så smager den meget bedre! Når keg stod op om morgen drak jeg en shake(som jeg havde lavet inden jeg gik i seng) blandede en ny, og lavede noget frokost, og afsted på arbejde. Ved formiddagen drak jeg endnu en shake, og spiste lidt frugt, somregl banan eller æble. Til frokost spiste jeg rugbrød eller salat med kylling eller tun, nogengange blev det også til en lække sandwich fra lagkage huset, mums :D når, men efter arbejde og jeg var kommet hjem var det tid til endnu en shake. Hvis jeg havde fået en stor frokost sprang jeg nogle gange aftensmad over og drak en shake i stedet. Men det er sådan jeg fulgte nupokuren. Og jeg drak selvfølgeligt masser af vand! Havde lyst til lidt s Dt i ny og næ, så spiste jeg det. Men kun lidt, ikke hele poser. Det skal også lige siges, at jeg er ung, og weekenderne stod på byture og tømmermænds søndage. Så nupo eksistrede ikke i weekenderne. Jeg dyrkede ikke rigtigt noget motiton ud over at cykle til og fra arbejde hvilket giver cirker 4,5 km hver vej. Men jeg stoppede efter de 4 måneder for at se om jeg ville tage det hele på igen, som mange siger men gør. I dag er det 1 år siden jeg stoppede, og jeg har ikke taget et eneste kg på. Jeg har tabt mig yderlige kg, uden rigtigt at gøre noget. Så nej, man tager ikke det hele på, medmindre man selvfølgeligt sidder fast i gamle spisevaner. Jeg begynder på nupo igen nu her. Og jeg glæder mig :) det eneste minus er, at nupo er lidt krydderet i prisen, men jeg sys sgu det er det værd når det har hjulpet mig så meget! Håber min \'lilli\' anmeldelse kan hjælpe jer andre godt på vej ;)
Skrevet af Louisa Pedersen - 18-04-2012 
Super super ide med sådan en startpakke. Det er jo ikke ligefrem billigt at tabe sig ;) Er rigtig glad for at have muligheden for at prøve de forskellige produkter, da jeg allerede nu (efter 2 dage) har fundet et par stykker jeg ikke er ret vild med :)
Skrevet af Camilla - 10-04-2012 
Super ide med en pakke hvor man kan smage alle de forskellige så man ved hvad man ønsker at købe i store pakninger bagefter :)
Skrevet af Birgitte Denver Lund - 05-09-2011 
Bruger NUPO til at holde vægten udskifter 1 eller 2 måltider med Nupo 2-3 gange om ugen og det virker som regel udmærket. Supperne er særdeles lækre
Skrevet af Anita Pedersen - 01-08-2011 
Super produkt. Jeg har før tabt mig med nupo. Og nu er der lige lidt ekstra der skal af igen.
Skrevet af Malene Løth - 04-07-2011 
Jeg har ikke modtaget min startpakke endnu, men jeg synes alligevel, at jeg kan skrive en anmeldelse nu - jeg synes nemlig det er et super fedt tiltag, da man, som andre skriver, ikke behøver gå ud og købe alle varianter, som vil komme til at koste en mindre formue, for at få alle slags smagt. Det er jo ret spild af penge, hvis man køber en pakke med shake eller suppe man ikke kan lide. Så super fedt med en startpakke på denne måde! :)
Skrevet af Pernille - 20-06-2011 
Det er superfedt man kan købe denne pakke med alle de forskellige smagsvarianter. Har først lige bestilt den, men glæder mig til at modtage den og så kommer der yderligere kommentar om produktet... Hvis man skal ud i butikkerne og lege med hvad man kan li og ikke li og købe store pakker af noget man måske ikke kan li, bliver det meget dyrt.. Har længe overvejet denne kur, men synes det var dyrt i butikkerne. Så hurra for dette tilbud
Skrevet af Ninna Larsen - 29-04-2011 
Dette er en super pakke, hvis du skal starte med Nupo slankekur. Jeg havde stor glæde af at kunne smage alle Nupo produkterne uden at skulle bruge en formue på at købe pakkerne enkeltvis. Der var nogle jeg ikke kunne lide, men fandt også nogle rigtig gode. F.eks. Nupo Spice kyllingesuppe synes jeg er god...
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832
Vind et gavekort til Med24.dk500,00 DKK
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500,00 DKK
Tak for din tilmelding!
Vinderen får direkte besked og bliver
offentliggjort i nyhedsbrevet hver måned