Nupo Slim Boost BLOCK MY CARBS - kulhydratblokker - 60 stk

Nupo Slim Boost BLOCK MY CARBS - kulhydratblokker - 60 stk
Se alle produkter fra Nupo & Nupo Slim Boost
Varenummer: 35708

Boost dit vægttab med Nupo Slim Boost BLOCK MY CARBS

Block my carbs fra Nupo Slim Boost giver dig aktive ingredienser, som hjælper dig med at styre uden om kulhydrater og bidrager til et normalt energistofskifte samt blodsukkerniveau.,

KULHYDRATBLOKKER hjælper med at reducere optagelsen af kulhydrater og fremme stofskiftet

Block my carbs indeholder blandt andet FABENOL som er et naturligt ekstrakt udvundet af hvide kidneybønner. Dette naturlige ekstrakt forhindrer et særligt fordøjelsesenzym, kaldet alfa-amalyse i at nedbryde kulhydrater til sukker. I en energireduceret kost med vægttab for øje kan det være hensigtsmæssigt at skære ned på kulhydraterne, da det somregel er energiholdige fødevarer.  Virkestoffet i FABENOL er phaseolamin, som hæmmer det særlige enzym alfa-amylase i at nedbryde kulhydrater. Når effekten af dette enzym hæmmes, er stivelsesholdige kulhydrater ikke i stand til at blive fordøjet – dermed optager kroppen færre kalorier fra kulhydrater, hvilket er en fordel, når der skal spares på kalorierne.

For at støtte enzymet Fabennol så indeholder block my carbs også :

Havtorn - Havtorn også kendt som ”Nordens citron” – er en nordisk vildtvoksende frugtbusk, som i flere hundrede år er blevet anvendt i kulinariske sammenhænge på grund af de medicinske og ernæringsmæssige kvaliteter. Bærrene er sprængfyldt med vitale vitaminer og sunde omega 3,6, 7 og 9 fedtsyrer. Forskning viser, at havtorn forbedrer tarmkanal aktiviteten og fremmer stofskiftet. Desuden er havtorn naturlig rig på vitamin C, som bidrager til et normalt energistofskifte samt immunforsvarets normale funktion.

Ingefærrod - Ingefær hjælper med at understøtte fordøjelsen og bidrager desuden til den normale funktion af tarmkanalen. Den sundhedsmæssige effekt kommer af de mange vitaminer, mineraler og æteriske olier, planten indeholder.

Chrom (mineral) - Chrom er et livsnødvendigt mikronæringsstof, som kroppen behøver til en række forskellige funktioner. Hormonet insulin transporterer sukker fra blodet ind i kroppens muskel- og fedtceller. Chrom indgår i denne proces og bidrager dermed til vedligeholdelsen af et normalt blodsukkerniveau ved at støtte effekten af insulin, som regulerer kroppens blodsukker. Chrom kan derfor spille en afgørende rolle i forbindelse med en energireduceret kost med vægttab for øje.

Har du spørgsmål til Nupo Slim Boost, kan du måske finde svaret her.

Anvendelse:
Du kan anvende BLOCK MY CARBS når som helst efter behov.
Følge altid informationerne på emballagen.

Daglig dosis: 2 kapsler dagligt efter endt måltid (max 6 kapsler dagligt)
Indhold: 60 kapsler pr. æske.

Tip:
Du kan kombinere med andre Slim Boost produkter som FILL MY TOMMY eller BURN MY FAT. Men husk altid at følge informationen vedrørende anbefalet daglig dosis og øvrige instrukser på emballagen for det pågældende produkt, da det varierer fra produkt til produkt.

Kosttilskud udviklet i Danmark.


6 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Fabenol hvis kidneybønne ekstrakt (indeholdende 15000 U alphaamylase inhiberingsaktivitet)

1500

mg

-

Havtorn ekstrakt (2:1 indeholdenden min 10% vitamin C)

1200

mg

-

Ingefærrod 20:1 ekstrakt (20:1 indeholdende 15 mg gingeroler)

300

mg

-

Vitamin C

120

mg

150%

Chrom

108

µg

270%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Ekstrakt af hvide kidneybønner (phaseolus vulgaris L.), Havtorn ekstrakt (hippophae rhamnoides L.), Ingefærrod ekstrakt (zingiber officinale roscoe), Antiklumpningsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer), Chrompicolinat, Hydroxypropylmethylcellulose (kapsel), Renset vand, Farvestof (titandioxid)

Oprindelsesland: EU
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.
Indgår i kategorierne
Nupo Øvrige slankeprodukter

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.