Nupo 3 x slim boost + 1 kæmpekøb kakao

Nupo 3 x slim boost + 1 kæmpekøb kakao
Se alle produkter fra Nupo
Varenummer: 36327

Produktbeskrivelse

Sampak fra Nupo - 3 x Slim Boost + 1 kæmpekøb med kakao

Skal du starte Januar med et vægttab, så kan vi anbefale dig denne sampak fra Nupo, den indeholder en af hver af de nye Slim Boost samt Nupo kæmpekøb med din favorit smag.

I en hverdag med mange fristelser og en fyldt kalender så kan det være svært at overholde en kost- eller madplan 100%. Med Slim Boost slankekosttilskud har du 3 forskellige varianter, med hver sin særlige funktion, som kan være med til at kontrollere dit svage punkt i et vægttabsforløb. Alle 3 varianter er specielt udviklet til at imødekomme nogle af de mest almindelige udfordringer du garanteret vil møde i et vægttabsforløb.
Du kan læse meget mere om Nupo slim boost her.

Nupo pulveret hører til gruppen af proteinrige lavkaloriediæter – som på engelsk kaldes Very Low Calorie Diets (VLCD). VLCD-produkter er meget kaloriefattige (under 800 kcal pr. dag), samtidig med at de indeholder alle de næringsstoffer, kroppen har brug for.
Hver Nupo Kæmpekøb indeholder 42 portioner som er nok til 7 hele dage på diæt.
Læs mere om Nupo kakao her.

Sampakken indeholder:
Nupo Slim Boost - Burn My Fat - som booster dit vægttabsforløb, fremmer fedtforbrændingen og bidrager til et normalt energistofskifte.
Nupo Slim Boost - Block My Carbs - som hjælper dig med at styre uden om kulhydrater og bidrager til et normalt energistofskifte samt blodsukkerniveau.
Nupo Slim Boost - Fill My Tummy - som fylder din mave med naturlige fibre kaldet Glucomannan, som har en enestående evne til at absorbere vand med mange gange sin egen volumen.
Nupo kæmpekøb med kakao - som er en del af Nupo's fuldkostsortiment, hvilket vil sige at det er et meget kaloriefattigt produkt (ca. 100 kalorier pr. shake) som samtidig indeholder alle de vitaminer, mineraler og næringsstoffer som kroppen har brug for.

Få svar på de mest stillede spørgsmål her.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.