Skridttæller - sjov, sund og motiverende

En skridttæller registrerer, at din krop bevæger sig, og tæller dine skridt. Ved at kende længden af din normale skridtlængde kan en skridttæller omregne antallet af skridt til afstand.

Herudover kan du få en skridttæller med særlige funktioner, herunder med kalorieberegner, stopur, hastighedsberegning, hukommelse mm. Det vigtigste er dog at den kan måle antallet af skridt og at den er let at betjene. Herudover skal skridttælleren selvfølgelig måle korrekt. I den sammenhæng er det dog vigtigt at gære sig klart, at en skridttæller aldrig vil være 100% nøjagtigt i forhold til hvor mange skridt man reelt tager, men en god skridttæller vil give en god indikation.Omron Skridttæller

En skridttæller er et stærkt motiverende værktøj. Der er dokumentation for at en skridttæller ikke blot kan anvendes til at overvåge hvor mange skridt man tager, men at den også stimulerer til at få gået flere skridt end man ellers ville. Man vil ofte opleve, at man ikke lade være med at kigge efter, hvor mange skridt man har taget. Det kan f.eks. få en til at tage trappen i stedet for elevatoren for derved at øge antallet af skridt – og med den gode sundhedsfremmende effekt til følge. Når dagen er omme og man ikke har nået det ønskede antal skridt kan målingen vær den motiverende faktor der får en til at gå en dejlig aftentur – selv de dage hvor sofaen normalt ville være det foretrukne sted at tilbringende aftenen. En skridttæller er et sundt, sjovt og motiverende redskab!

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice