Skridttæller - Hold motivationen ved lige

Når du er godt i gang med at bruge din skridttæller til gang eller løb, kommer der sikkert dage, hvor du ikke føler dig topmotiveret til at tage gåturen eller løbeturen. Det er meget almindeligt og er ikke noget at frygte, bare du har redskaber til at tackle situationen.Skridttælleren gør en forskel
Undersøgelser viser, at skridttælleren i sig selv gør en forskel. Der er forskel på, om man går ud på en almindelig hurtig gåtur, eller på den samme gåtur med skridttæller, hvor man nøjagtigt kan aflæse, hvor langt man går. Med skridttælleren går man længere og forbrænder flere kalorier.

Prøv at gøre turen til en fast vane
Hvis du går eller løber på et fast tidspunkt, er det lettere at huske, end hvis du gør det på forskellige tidspunkter.

Find nogle at gå eller løbe sammen med
Er I to eller flere på holdet, bliver I stærkere. Hver især føler sig også forpligtet over for de andre.

Hold skridtlængden
Når man går hurtigere, end man plejer, har man en tendens til at tage længere skridt. Det kan være trættende, så prøv at holde din normale skridtlængde, mens du går med hurtigere trin.

Bruge skridttæller hele dagen eller alene på gå- og løbeture?
Begge dele har deres fordele og ulemper. Hvis du har svært ved at finde tid til en gå- eller løbetur, er det måske en ide at have skridttælleren på hele dagen, så det ikke er noget specielt at have den på, og du kan hele tiden følge, hvor mange skridt du tager (og der er heller ikke noget specielt i lige at gå et par ekstra trin).

Tænk på velværen
Du har sikkert fået det bedre, siden du begyndte at bruge skridttælleren. Selvom vejret en dag er surt og det regner, er det jo egentlig ganske dejligt at gå tur i regnen, hvis man er klædt godt på til det.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?