Zarkoperfume The Muse - 100 ml

1
1
1
Se alle produkter fra Zarkoperfume
Varenummer: 41693

Zarkoperfume The Muse - Banebrydende, varm og feminin molekyleduft inspireret af ren kærlighed

The Muse Eau de Parfum fra Zarkoperfume er en skøn, varm og let molekyleparfume, som rummer en yderst personlig historie. Med inspiration fra kærligheden til sin kone gennem 30 år har manden bag Zarkoperfume, Zarko Ahlmann Pavlov, skabt en duft, som har til formål at fremhæve den renhed og hjertevarme, som kvinden gemmer på.

”Gennem hele mit voksenliv har jeg haft mulighed for at være tæt på den mest inspirerende kvinde i mit liv – min kone, min bedste ven og min soulmate. Hun er min værste kritiker, og den person, der har lært mig om livet – at være tolerant, at være ydmyg og aldrig at give op.

THE MUSE er dedikeret til hende, og til dem, der gerne vil føle det, jeg føler, når jeg er tæt på hende – hendes blide smil, varmen i hendes øjne, og følelsen af at være elsket uendeligt højt.

Denne parfume har været under udvikling i mange år, da mine følelser omkring THE MUSE, som jeg har været forelsket i i 30 år, har været svære at indkapsle i en flakon. 

THE MUSE har ingen top-, hjerte- eller bundnoter – den fremkalder blot en uskyldig, ren og varm fornemmelse. Intentionen er ikke at afsløre en kvindes hemmeligheder, men kun dele det reneste og mest ægte i verden – kærlighed. En følelse, der findes dybt inde i din sjæl. "
- Zarko Ahlmann Pavlov


Indhold: 100 ml.

Indgår i kategorierne
  1. Skønhed
  2. Parfume

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.