CLEAN Reserve Citron Fig - 50 ml.

1
Se alle produkter fra CLEAN & CLEAN Reserve
Varenummer: 42430

Citron Fig Eau de Parfum fra CLEAN Reserve serien for en forfriskende duft

CLEANS nye Reserve serie er egnet til, at du kan blande og kombinere de forskellige varianter, som du ønsker, for at skabe din helt egen særlige duft. 

Denne Citron Fig variant er formuleret med noter af dejlig sød figen i kombination med en opfriskende og livlig citronduft, som skaber et perfekt afbalanceret produkt. Parfumen har desuden friske undertoner af mint, ingefær og cedertræ. Den fantastiske duft er garanteret at give dig en positiv følelse og en fornyet selvtillid! Citron Fig kan med fordel kombineres med Sueded Oud eller Sel Santal varianterne fra Reserve sortimentet. 

Bæredygtig duft

CLEANs Reserve parfumer er alle fremstillet uden skadelige kemikalier med bæredygtigt hentede natur-ingredienser, således at produktets klimaaftryk bliver så småt som muligt. Parfumens kardemomme er bæredygtigt hentet i Guatemala, hvorved CLEAN gennem samarbejdet hjælper med at give økonomisk støtte til lokale landmænd samt til genplantning af skove i nærområdet. 

Indhold: 50 ml

Ingredienser:

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Vand, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera), Phenoxyethanol, Geraniol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Limonene, Citral

Se alle produkter fra CLEAN & CLEAN Reserve
Varenummer: 42430
Glutenfri segl Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly
Glutenfri segl Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.