CLEAN Original - 60 ml

1
1
1
Se alle produkter fra CLEAN
Varenummer: 37286

CLEAN Original - moderne duft og design men stadig simpel og frisk duft!

Nu er den nye originale duft her. Duften er blevet re-imagined med et moderne twist i forbindelse med CLEANs 15 års jubilæum.

CLEAN er en nicheklassiker indenfor naturlige, lette og friske parfumer, samt en pioner indenfor udviklingen af økobevidste og simple dufte. Og her 15 år efter brandets opstart, lanceres deres klassikere i et nyt moderniseret design, der skal ramme den moderne forbruger.

"Our name is our promise"

CLEANs ny-designede emballager skal såvel afspejle produkternes indhold, som brandets egne værdier. CLEANs nye design er minimalistisk og simpelt, miljøvenligt og pastelfarvet. 

Farverne skal afspejle duftenes egenskaber og indhold, sådan at man nemt kan genkende sin favorit CLEAN parfume.

Det minimalistiske design reflekterer CLEAN parfumerne simplicitet - alle kan bære parfumerne, da de er så lette og friske, at de blot opleves som en følelse af renhed. CLEANS parfumer er nemlig inspireret af en sæbebar, og CLEAN Original kendetegnes som en "lige-trådt-ud-af-badet" duft.

Derudover er CLEAN parfumerne et miljørigtigt valg, da bl.a. emballage og plastik cellofan er genanvendelig og kompostbar. CLEAN forsøger derudover altid at udvælge sine ingredienser og materiale med stor omtanke for miljøet.

CLEAN Original - 60 ml

CLEAN Original parfumens umiddelbare duftindtryk minder en om frisk peberkorn og aldehyld. Derefter vil duften bevæge sig over i et indtryk af en blomsterbuket bestående af jasminer, geraniumer og pæoner. Sidst vil man kunne fornemme en duft af orangeblomst, moskus og sandeltræ, som sammenslutter hele duftindtrykket og giver en fuldendt duft af CLEAN, altså renhed.Du kan både købe CLEAN Original parfumen i størrelsen 60 ml og 30 ml lige her på Med24!


Køb CLEAN Original 60 ml lige her på Med24 og få fri fragt samt dag-til-dag levering!


Indgår i kategorierne
  1. Skønhed
  2. Parfume
Se alle produkter fra CLEAN
Varenummer: 37286

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.