Herôme Natural Nail Color - Salmon - 10 ml

1
Se alle produkter fra Herôme
Varenummer: 24729

Giv dine negle en fin farve samtidig med at de styrkes med Herôme Natural Nail Color i farven Salmon.

Herôme Natural Nail Color Salmon er en smuk neglelak i en sart laksefarve. Neglelakken giver et meget naturligt look, hvilket gør den velegnet til fransk manicure. Denne neglelak er mere end bare en neglelak - den har nemlig styrkende effekt, som virker til at forebygge revnede og flækkede negle. 

Anvendelse:

Påfør neglelakken i et tyndt lag på en tør, ren negl eller efter et lag Herôme Ridge Filling Base Coat. Påfør et ekstra lag, hvis du ønsker en højere dækkeevne. Slut af med Herôme Protection Top Coat for et skinnende og ensartet resultat.

Lakken er desuden perfekt til fransk manicure, det er derfor denne lak er med i det Franske Manicure Sæt m. 3 produkter.

Indhold: 10 ml

Ingredienser:

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropylalkohol, Acrylater-copolymer, Stearalkonium Bentonite, Styrene/Acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral, Mica, Ci 77891, CI 77491, CI 19140

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.