Depend Neglesæt Teenager French - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Depend
Varenummer: 49673

Neglesæt Teenager French fra Depend - selvklæbende, kunstige negle med pasform til mindre negle

Disse kunstige negle fra Depend er særligt velegnet til teenagere, der gerne vil sætte prikken over i'et i et festligt outfit. De er nemlig lavet med en mindre pasform end normale kunstige negle, så pasformen er perfekt. De er lavet med en selvklæbende underflade, der gør dem super nemme at sætte på og endda fjerne igen - så undgår du at skade dine naturlige negle. Neglesættet indeholder 24 kunstige negle med en fin fransk manicure, der endvidere har en smule glimmer for at gøre dem mere festlige.

Anvendelse:

Start med at rengøre dine naturlige negle. Udvælg de kunstige negle, der passer bedst i størrelsen. Placér nu bagkanten af den kunstige negl mod neglebåndet og vip neglen ned mod din egen negl. Tryk ned i et par sekunder for at sikre, at den sidder godt fast. 

Efter 1-3 dage bør neglene fjernes igen. Dette gør du nemt og simpelt ved at dyppe neglene i varmt vand i ca. 10 minutter, hvorefter de nemt kan fjernes.


Indhold:
1 sæt

Indgår i kategorierne
  1. Skønhed
  2. Negle
  3. Kunstige negle

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.