Depend Neglesæt - Square

1
Se alle produkter fra Depend
Varenummer: 49669

Neglesæt fra Depend med kunstige negle i en klassisk, firkantet form - til lakering med din egen farve

Disse kunstige negle fra Depend er lavet i en firkantet form, der giver et smukt, naturligt resultat. De er lavet i et fleksibelt materiale, som er nemt at file til, så neglene passer helt perfekt til dine fingre. Ydermere er de kunstige negle markeret med forskellige numre, som gør det nemt at se forskel på de forskellige størrelser. De kunstige negle har en mælkehvid farve, der udgør den perfekte base for din yndlingsneglelak - de er nemlig beregnet til, at du selv kan lakere neglene.

Pakken indeholder 24 stk. i forskellige størrelser. Desuden medfølger en praktik neglefil og naturligvis neglelimen til at påsætte de kunstige negle.

Anvendelse:

Rengør dine negle grundigt og lad dem tørre ordentligt efterfølgende. Udvælg de kunstige negle, der passer i størrelsen til dine negle. Påfør et tyndt lag af limen over hele neglen, og sæt de kunstige negle på - tryk ned i 5-10 sekunder indtil limen er ordentligt tør. Det anbefales at tage neglene af efter maks. 10 dage, så dine egne negle får luft.


Indhold:
1 sæt

Indgår i kategorierne
  1. Skønhed
  2. Negle
  3. Kunstige negle

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.