LAQ Shield Extender Base Cover Pink - 15 ml.

1
1
1
Se alle produkter fra LAQ Shield
Varenummer: 51218

Forlæng eller styrk dine egne negle med LAQ Shield Extender Base Cover Pink

Ønsker du dig længere og stærkere negle? Så er LAQ Shield Extender Base lige noget for dig! Extender Base'en bruges til at forlænge eller styrke dine egne negle. Den tørrer og hærder ved hjælp af UV/LED-lys. LAQ gellak holder i op til 14 dage på neglene uden hverken at skalle af eller krakelere. Extender Base'en har en let rosa farve, der giver et flot og naturligt look til neglene. Gellakken lægges på samme måde som de andre lakker fra LAQ, men er tykkere i konsistensen.

Egenskaber

  • Forlænger og styrker dine egne negle
  • Holder i op til 14 dage på neglene
  • Tørrer og hærder ved hjælp af UV/LED-lys
  • Flot let rosa farve

Anvendelse

LAQ Shield Extender Base Cover Pink kan bruges på 2 forskellige måder - til forlængelse af dine egne negle, eller til styrkelse af dine negle.

Forlængelse af neglene:
Anvend fremgangsmåden under punktet "præparering af neglene" i den uddybet brugervejledning her. Sæt herefter LAQ Shield Templates For Extensions på fingrene. De skal sidde under neglen og ligge helt tæt på neglens underside. Påfør base coat'en som beskrevet i den uddybet vejledning. Herefter påføres Extender Base'en på neglen og trækkes ud på skabelonen, indtil du når den ønskede længde. Efter påføring skal neglene hærde i 60 sekunder i UV/LED-lampen. Du kan selv bestemme, hvor mange lag du ønsker at påføre. Jo flere lag du lægger, jo tykkere og mere holdbar bliver neglen. Du bør dog som minimum lægge 2 lag. HUSK at hærde neglene i UV/LED-lampen efter hvert lag. Når du har opnået den ønskede længde og tykkelse skal neglene renses med LAQ Shield Prepare. Fil herefter neglene i den form, som du ønsker og rens igen med Prepare. Påfør til sidst color coat eller afslut med top coat som beskrevet i den uddybet brugervejledning.

Styrkelse af neglene:
Anvend fremgangsmåden under punktet "præparering af neglene" i den uddybet brugervejledning her. Påfør base coat'en som beskrevet i den uddybet vejledning. Herefter påføres Extender Base'en på neglen og hærdes i 60 sekunder i UV/LED-lampen. Du kan selv bestemme, hvor mange lag du ønsker at påføre. Jo flere lag du lægger, jo tykkere og mere holdbar bliver neglen. Du bør dog som minimum lægge 2 lag. HUSK at hærde neglene i UV/LED-lampen efter hvert lag. Når du har opnået den ønskede længde og tykkelse skal neglene renses med LAQ Shield Prepare. Fil herefter neglene i den form, som du ønsker og rens igen med Prepare. Påfør til sidst color coat eller afslut med top coat som beskrevet i den uddybet brugervejledning.

OBS. LAQ Shield Extender Base Cover Pink tørrer ikke som almindelig neglelak, og kræver at du har en LAQ Shield UV/LED lampe for at tørre og hærde. Derudover skal den anvendes sammen med de andre produkter fra LAQ.


Indhold:
15 ml

Ingredienser:

Acrylater-copolymer, Isopropylalkohol, Dimethicone, Ethyl-Acetate, Microcrystalline Wax

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.