Depend Gel iQ Love Yourself - 5 ml.

1
1
1
Se alle produkter fra Depend & Depend Gel iQ
Varenummer: 54323

Få smukke glimmer negle med denne gel neglelak fra Depends Gel iQ serie

Depend Gel iQ i farven Love Yourself er lavet på en unik gel-formular med UV/LED teknologi, som giver dig perfekte og glansfulde negle, der holder i helt op til 14 dage. Denne gel neglelak er specieludviklet med en hærdetid på 30 sekunder i UV/LED-lampen. Denne lak har en dækkeevne klassificeret som "dækkende", hvilket kan ses på det lille runde symbol i venstre hjørne af flakonen.

Med Depend Gel iQ laksystemet behøver du ikke at klargøre dine naturlige negle med filning eller behandling af stærk primer. Du behøver blot en let rengøring med deres milde Pre-Cleanser, inden du påbegynder lakbehandlingen. Efter hærdning af overlakken rengøres neglen let med deres High Shine Cleanser, som giver ekstra glans og farve.

Egenskaber:

  • Glimmer gel neglelak
  • Dækkeevne: dækkende
  • Giver glansfulde negle i op til 14 dage
  • Hærdetid på 30 sekunder i UV/LED-lampe
  • Ingen råvarer fra animalsk oprindelse
  • Vegansk formel

Anvendelse:

Læs hele brugsanvisningen omhyggeligt igennem, inden du begynder påføring! Følg herefter disse 6 trin, og se eventuelt videoen herunder.

1) Rengøring:
Påfør Gel iQ Pre-Cleanser på en vatrondel, og rengør neglene omhyggeligt. Lad neglen tørre i 30 sekunder, så den er helt tør. Rør ikke ved neglefladen, efter den er rengjort.
2) Underlak:
Påfør et tyndt lag Gel iQ Base Coat. Hærd i 30 sekunder i UV/LED-lampen.
3) Farve:
Påfør et tyndt lag af din valgte Gel iQ farve. Hærd i 30 sekunder i UV/LED-lampen. Påfør derefter endnu et tyndt lag farve og hærd igen i 30 sekunder i UV/LED-lampen.
4) Overlak:
Påfør et tyndt lag Gel iQ Top Coat og hærd i 30 sekunder i UV/LED-lampen.
5) Rengøring/Finishing:
Neglen har en klæbrig overflade, som skal af for at give den optimale glans. Det er derfor vigtigt, at hele neglefladen rengøres med Gel iQ High Shine Cleanser. Påfør Gel iQ High Shine Cleanser på en vatrondel, og læg den over hele neglen. Vent i 5 sekunder og tryk med et fast og jævnt tryk på hele neglen. Træk vatrondellen fra neglebåndet til neglespidsen i ét fast træk. Brug en ny vatrondel til hver negl. Tag til sidst en ny vatrondel med High Shine Cleanser og kør igen over alle negle.
6) Afslutning:
Afslut hele behandlingen med at vaske dine hænder grundigt med vand og sæbe.

OBS! Depend Gel iQ Base Coat, farvet lak og Top Coat tørrer ikke som almindelig neglelak, og kræver at du har en Depend UV/LED-lampe for at tørre og hærde. Undgå at underlak, farvet lak og overlak kommer i kontakt med huden omkring neglen. Fjern med Gel iQ Pre-Clenser på en vatpind inden hærdning i lampen, hvis noget er kommet på huden.


Indhold:
5 ml


Ingredienser:

Bis-Hea Poly (1,4-Butanediol)-9/Ipdi Copolymer, Hydroxypropyl Methacrylate, Polyethylene Terephthalate, CI 77491, Silica, Mica, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, BHT, Polyurethane, CI 19140, CI 15850, CI 77000

Se alle produkter fra Depend & Depend Gel iQ
Varenummer: 54323
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.