EcoTools Makeup Brush Shampoo - 1 stk.

1
Se alle produkter fra EcoTools
Varenummer: 50817

EcoTools Makeup Brush Shampoo - blid, vegansk rens til dine makeupbørster og -svampe

Hvis du hyppigt bruger dine makeupbørster eller -svamp til at lægge makeup, er det vigtigt at rengøre dem jævnligt for at bevare deres effektivitet. EcoTools Makeup Brush Shampoo er en særligt udviklet rens, som gør det både nemt og hurtigt at fjerner makeuprester, olier og andre urenheder fra dine børster. Den er formuleret uden parabener, phthalater og petroleumsbaserede ingredienser. Derudover er rensen både cruelty-free og vegansk samt pakket i genanvendelige materialer.

Anvendelse

Fugt børstehårene med lunkent vand. Påfør en lille smule af denne rens på børsten og gnid blidt for at skabe en let skum. Skyl efterfølgende børsten grundigt for at sikre, at alle makeuprester, olier og urenheder er fjernet fra børstehårene. Klem afslutningsvis overskydende vand ud af børsten, og læg den til tørre på en flad overflade. Du kan også anvende EcoTools Makeup Brush Shampoo til at rengøre din makeupsvamp!


Indhold:
177 ml

Ingredienser:

Water (Aqua, Eau), Decyl Glucoside, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Laurylglucosid, Glycerin, Phenoxyethanol, Sodium Phytate, Citric acid, Potassium sorbate

Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly Dermatologisk Testet EC

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.