EcoTools Fresh Perfecting Blender - 1 stk.

1
Se alle produkter fra EcoTools
Varenummer: 50821

EcoTools Fresh Perfecting Blender - makeupsvamp med flade kanter for en fejlfri påføring af makeup over hele ansigtet

Denne makeupsvamp er det ideelle redskab til at opnå en helt glat og ensartet makeupbase. Svampen er lavet med flade sider i to forskellige størrelser, hvilket gør det nemt at påføre din foundation eller concealer over hele ansigtet samt mere præcist under øjnene. Den blender ubesværet produktet ind i huden for at sikre dig et naturligt resultat - helt uden risiko for skarpe kanter og striber på huden!

EcoTools Fresh Perfecting Blender er desuden tilført antimikrobielt sølv, som er med til at forlænge holdbarheden af din makeupsvamp. Det vil kort sagt holde svampen renere og friskere i længere tid. Makeupsvampen er fremstillet af miljøvenlig materiale, hvorfor den er både vegansk og cruelty-free. Endvidere er dette produkt også pakket i bionedbrydelig emballage.

Anvendelse

Gør svampen våd og klem det overskydende vand ud af svampen inden brug. Påfør din foundation eller concealer direkte på huden og brug den fugtige makeupsvamp til at blende produktet ud med duppende bevægelser. Makeupsvampens lille, flade side kan anvendes til at blande concealer ind under øjnene.


Indhold:
1 stk.

Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.