EcoTools Bioblender - 1 stk.

1
Se alle produkter fra EcoTools
Varenummer: 50838

EcoTools Bioblender - miljøvenlig, bionedbrydelig makeupsvamp for en fejlfri makeupbase

Her får du verdens første 100% bionedbrydelige makeupsvamp. Den er fremstillet af blot 5 forskellige komponenter, som hjælper til en fejlfri påføring af din makeup. Makeupsvampen sikrer en ensartet, glat og glødende hud samt reducerer mængden af spildte rester. EcoTools Bioblender har desuden en patenteret form med 3 tydelige kanter for at gøre det muligt at følge ansigtets naturlige konturer. De store flader er ideelle til at blende din flydende- eller crememakeup over hele ansigtet, mens den øverste kant er super god under øjnene.

Makeupsvampen kan anvendes både tør og fugtet. Med en tør svamp opnår du nemmere en fuld dækkeevne, mens den fugtede svamp vil skabe et mere naturligt udtryk. Bioblenderen er velegnet sammen med blandt andet concealer, foundation og stick-bronzer.

Anvendelse

Gør makeupsvampen våd og pres det overskydende vand ud, indtil den kun er fugtig. Påfør efterfølgende din makeup i ansigtet og blend godt ind med svampens forskellige sider. Husk desuden at rengøre makeupsvampen ugentligt.


Indhold:
1 stk.

Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.