Kundeservice
0 varer
Kurv

Skinke flanksteak og grøntsager

Opskrifter -> Det orientalske køkken -> Skinke flanksteak og grøntsager
 
Til 4 personer
 
Skinke flanksteak og grøntsager - a la teriyaki på grillIngredienser:
2 Skinke Flanksteak, 500-600 g
800 g små, nye kartofler
4 peberfrugter
1 stor aubergine 
250 g portobello svampe
2½ dl teriyakisauce 
2 tsk olie
purløg
Tilberedningstid: Ca. 30 minutter - når grillen er tændt

1. Tænd grillen.

2. Halver kartoflerne og kog dem næsten møre, ca. 10 minutter.

3. Skær peberfrugterne i kvarter, auberginen og svampene i tykke skiver.

4. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Bland teriyakisaucen med olie. Pensl kød, kartofler og grøntsager med teriyakiblandingen. Grill kød, kartofler og alle grøntsager ca. 6 minutter på hver side. Pensl af og til med teriyakiblandingen.

5. Pynt med klippet purløg.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 2216KJ (528 Kcal)
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 576 137 26
Kulhydrat 1263 301 57
Fedt 377 90 17

 


 

 

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832