SIGR Mens Skincare

SIGR Mens Skincare - Dansk hudpleje til mænd inspireret af naturen

Historien om SIGR

SIGR er et dansk hudplejebrand, der blev grundlagt tilbage i 2015. SIGR henvender sig til den moderne mand der går op i sit udseende og velvære. Det er en dansk virksomhed hvor både produktion og udvikling foregår i Danmark. SIGRs produkter er baseret på et naturligt indhold med ingredienser såsom: kamille, mandelolie, hvede, olivenolie, morgenfrueekstrakt, jojobaolie, kokosolie, vitamin B3, vitamin B5, sheasmør samt aloe vera – ingredienser der alle bidrager til hudens sundhed

En grøn profil

SIGRs produkter er udviklet uden unødvendig og skadelig kemi. Vi ønsker at medvirke til brugen af fornuftige produkter der hverken skader os selv eller miljøet. Vi vil aktivt medvirke til at mindske CO2-udledningen, og derfor har SIGR en produktion som fokuserer på brug af solcelleenergi, rensning af spildevand samt affaldssortering. Ved at skabe fokus på grønne tiltag i både produktion og produkt kan vi være en lille del af en mere grøn og bæredygtig fremtid.

Hvilke produkter tilbyder SIGR?

SIGRs produktserie består af fem effektive hudplejeprodukter som er skræddersyet til den moderne mands travle hverdag. SIGRs produktserie består af Face Wash, Shave Gel, Face Moist, Face Balm samt en Body Lotion. Derudover har vi vores DE Safety Razor som er en af de bedste skrabere der findes til barbering på markedet.

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?