Worlds-Best Femidom - 3 stk

Worlds-Best Femidom - 3 stk
Se alle produkter fra Femidom
Varenummer: 12173
Worlds best Femidom - 3 stk. 

Femidom er et engangs, lugtfrit hylster specielt designet til beskyttelse ved at dække indersiden af skeden.

Femidom er allerede cremebehandlet og tager øjeblikkelig varme fra din krop. Det er blødt og komfortabelt at bruge, og giver dig den følsomhed du gerne vil have, når du har samleje.

Der er en indre ring, inden i hylstret, som hjælper dig med at placerer Femidom lige så hurtigt og let som en tampon. Når du placere Femidom, vil den ydre ring, som er den åbne ende af hylstret, forblive uden på din krop. Under samlejet, skal den ydre ring altid være på ydersiden af skeden, men den vil blive skubbet fladt mod skamlæberne, så hverken du eller din partner vil lægge mærke til det.

Hvis det bliver brugt rigtigt, hver gang du har samleje, er Femidom overordentlig effektiv. Undersøgelser har vist, at Femidom er en effektiv barriere for sæd og seksuelt overførte sygdomme, inklusive HIV (AIDS virus), og det er vigtigt at vide dette. Imidlertid har brede medicinske erfaringer af et produkt vist, at total sikkerhed under alle forhold aldrig helt kan garanteres.
Fordi brugen af Femidom ikke forudsætter at din partners penis er stiv, kan du placere det på hvilket som helst tidspunkt, men endelig altid inden din partner fører penis ind i din skede.

Udførlig brugsanvisning inden i alle pakker.
Indgår i kategorierne
Kondomer

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?