Kundeservice
0 varer
Kurv
Erozir stærk, 3 ml
Erozir stærk, 3 ml

Erozir stærk, 3 ml

179,95 DKK
-10%
199,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(1)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Anmeldelser

Erozir er et lyststimulerende elskovsmiddel, som er fremstillet af chili og jomfru olivenolie. Erozir skal påsmøres kort tid før den ønskede stimulering, hvilket er fra 1 sekund til få minutter. Erozir øger blodtilstrømningen til kønsorganerne, ligesom det modvirker tørhed i vagina.

Erozir Stærk anbefales til kvinder med normal følsomhed første gang, samt kvinder som har et reelt problem med manglende lyst/stimulation.

Erozir Ekstra stærk anbefales til mænd, der har et reelt problem med manglende følsomhed og potens, eller hvor lysten generelt mangler. Styrken kan også anvendes af kvinder med en manglende følsomhed omkring vagina - det anbefales dog, at styrken stærk prøves først.


Erozir er et 100 pct. naturligt elskovsmiddel - ingredienserne består udelukkede af naturens egen materialer, herunder jomfru olivenolie og chili ekstrakt baseret på frugter i chilifrugt gruppen.


Hvad kan produktet?

Kvinder
Erozir er testet af kvinder i alderen 20-68 år. Blandt disse, led nogle af manglende lyst til sex efter fødsel eller depressioner. Andre var opereret for livmoderhalskræft, nogle døjede med tørhed i vagina, og enkelte var diabetikere. Derudover var der naturligvis også mange kvinder, som blot ønskede en dejlig oplevelse udover det sædvanlige.

De kvinder, som har anvendt midlet, har alle haft en meget positiv og givende reaktion ved brugen af Erozir. Erozir øger blodtilstrømningen til de små og store skamlæber samt til skeden og klitoris, og konklusionen / tilkendegivelse på testen her blandt andet været:

· Lysten stimuleres hurtigt efter påsmøring
· Kvinden bliver utrolig våd
· Giver en naturlig lyst til sex
· Skeden bliver mindre pga. den øget blodtilførsel, hvilket forøget følelsen
· Væsentlig større følsomhed
· Forstærker orgasmen - giver orgasme
· En følelse og trang som er ubeskrivelig - den skal opleves!

Mænd
Erozir er testet af mænd i alderen 18-94 år. Blandt disse, led nogle af sklerose, manglende potens, for hurtig - eller manglende - sædafgang, besvær med diabetes. Derudover var der naturligvis også mange af mændene som blot ønskede en dejlig oplevelse udover der sædvanlige.

De mænd, som således har anvendt midlet, har alle haft en meget positiv og givende reaktion ved brugen af Erozir. Erozir giver en utrolig behagelig følelse af varme, som medfører en hurtigere blodtilførsel til penis. Testpersonerne gav følgende tilkendegivelser / konklusioner:

· Giver en naturlig lyst til sex
· Udholdenheden forlænges - også efter sædafgang
· Væsentlig større følsomhed, pga. øget blodtilførsel
· Forstærker orgasmen - giver orgasme
· Giver en hårdere og større penis
· Øget blodtilførsel, hvilke afhjælper svigtende potens
· En følelse og trang som er ubeskrivelig - den skal opleves!
· Forstærker lysten til sex.

Erozir give den naturlige lyst til sex, ligesom det på en naturlig måde øger følelserne og orgasmen. Mange kvinder har aldrig følt en rigtig orgasme før end de har prøvet produktet Erozir. Manden kan også mærke når kvinden har påsmurt Erozir, da hendes følelse er stærkere og da skeden er mindre, hvilket også øget følelsen hos manden.

Kvinden kan på samme måde mærke når manden har påsmurt Erozir, da hans følelse er stærkere og da produktet ligeledes vil afgive sin virkning på kvinden. Mandens penis vil på grund af den øget blodtilførsel blive hårdere og større, hvilket ligeledes øger følelsen for både kvinden og manden.


Varenummer: 149

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Anonym - 16-03-2015 
Dette produkt har absolut ingen virkning - spild af penge!
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832