Kundeservice
0 varer
Kurv

Selvbruner er et populært produkt

Selvbruner

Selvbruner er – igen – blevet et populært produkt. En selvbruner forårsagede tidligere, at man fik gule striber, lignede en gulerod og lugtede mærkeligt. Nutidens selvbruner (hvis man vælger en god selvbruner) giver imidlertid en lugtfri flot og jævn gylden farve. Det er netop denne udvikling i kvaliteten der må tilskrives at selvbruner har fået comeback. Selvbruner bruges af både kvinder og mænd i alle aldre ligesom selvbruner er et eftertragtet produkt blandt skuespiller, modeller og andre personer som lever at have et udseende der afspejler tidens mode.

Selvbruner består hovedsageligt ag det aktive stof Dihydroxy Acetone (DHA), som er kendt for at være det bedste stof til brug i selvbruner. DHA er et naturligt sukkerstof, fri for bivirkninger, som har været brugt i kosmetikindustrien i over 30 år. DHA giver brunfarvning ved at reagere med aminosyrerne i keratin, et protein i hudens øverste lag. Keratinet bliver dermed mørkere og giver huden en gylden brun farve. DHA er uskadeligt og generelt har man ikke kunne påvise nogen skadelig virkning ved brug af selvbruner – modsat f.eks. solariebrug.

For at opnå en optimal og ensartet kulør med selvbruner anbefales det generelt at forberede huden med en peeling. Det er endvidere vigtigt, at der smøres mindre selvbruner på f.eks. albuer, knæ og hæle, hvor huden hurtigere tager farve. Ligeledes er det vigtigt, at eventuel hårvækst fjernes inden påsmøring, da selvbruner cremen ellers vil sætte sig ved håret og lave små mørkebrune pletter omkring det enkelte hår. Ved ansigtets hårkant anbefales det at massere selvbruner på meget forsigtigt og ensartet ind i huden for at undgå ujævne overgange.

Se alle vores selvbruner produkter på denne side.

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832