Seagarden

Læs mere om marine kollagen fra Seagarden lige her:

Seagarden - 100 % naturlige produkter af vildtfanget norsk torsk fra Nord-Atlanterhavet

Kollagen findes naturligt i bindevæv og hud og er en stor del af led og sener. Ung hud indeholder ca. 80% type I kollagen og ca. 15% type III kollagen. Når man bliver ældre reduceres evnen til at nydanne kollagen med cirka 1,5% årligt

Seagarden Marine Collagen fremstilles af torskeskind, som hydrolyseres til små kollagenpeptider der hurtigt optages i kroppen. Det indeholder ligeledes store mængder af aminosyrerne glycin, prolin og hydroksyprolin.
Seagarden anvender en skånsom enzymatisk proces til at udvinde marine kollagenpeptider. Denne produktionsproces er langt mere skånsom end den, der er nødvendig for at udvinde peptider af kvæg eller svin. Marint kollagen har den yderligere fordel at den optages op til 1,5 gange mere effektivt i kroppen end kollagen fra pattedyr. Seagardens kollagen har en lav molekylevægt på 3 kDA hvilket betyder, at kollagenpeptiderne optages hurtigt og transporteres til hud, knogler og sener for at danne ny kollagen.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.